Kdz. Ereğli Turgut Tanyıldız Masterler takımı ilk maçında Gölcük Masterler takımını 4-1 yenerek şampiyonaya galibiyetle başladı.
9.Uluslararası En İyi Masterler Şampiyonluk kupası turnuvası bu yıl 12-16 Mayıs tarihlerinde Antalya Manavgat Kamelya Colectıon Otel’de gerçekleşiyor.
Geçtiğimiz yıl şampiyonluk kupasını alarak Kdz. Ereğli’ye dönen Turgut Tanyıldız Masterler takımı 9.Uluslararası En İyi Masterler Şampiyonluk kupası turnuvasının ilk maçında geçen yıl final maçında mağlup ettikleri Gölcük Masterler ile karşılaştı.
Gölcük Masterler’ı Hayri, Murat Sesli, Şato ve Aytaç'ın attığı gollerle 4-1 yenen Turgut Tanyıldız Masterler ilk maçını galibiyetle taçlandırdı.
Geçtiğimiz yıl En İyi Masterler Turnuvası ve İstanbul’da olduğu gibi şampiyon olmak için mücadele ettiklerini söyleyen Kdz. Ereğli Turgut Tanyıldız Masterler Takım Kaptanı Murat Sesli, Kdz. Ereğli’ye kupa ile dönmek istediklerini söyledi. Sesli konuşmasında; " Turgut Tanyıldız Masterler olarak, Kdz. Ereğlimizi en güzel şekilde temsil etmek için buradayız.Turnuvaya galibiyetle başladık. Tüm takım arkadaşlarımı ve teknik heyeti tebrik ediyorum. Geçtiğimiz yıl turnuvada Şampiyonluk kupasını aldık, ayrıca İstanbul'da da Şampiyonluk Kupamızı aldık ve yine alacağız. Turgut Tanyıldız arkadaşımızın adına yakışır şekilde mücadele ediyor, ismini şampiyonluklarla yaşatmak istiyoruz. İnşallah bundan sonraki maçlarımızı da galibiyetle sonuçlandıracağız" dedi.
Turgut Tanyıldız Masterler takımı turnuvada yarın Mardin Kızıltepe Masterler takımı ile karşılaşacak.