İşte bu süper haber. Vekiller bakın ne dedi..

 

TFF 2.Lig temsilcimiz Zonguldakspor’da yönetim Ak Parti Milletvekilleri, Polat Türkmen, Ahmet Çolakoğlu, Hamdi Uçar, Ak Parti İl Başkanı Zeki Tosun ve Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş ile kahvaltıda bir araya geldi. 

Kahvaltıda  Ak Parti Milletvekilleri ile ,kırmızı lacivertli ekibin, tesis, antrenman sahası ve transferler hakkında fikir alışverişinde bulundu.  Ak Parti Milletvekilleri,  gerekli notları alarak, Zonguldakspor için maddi ve manevi gereken desteği vereceklerinin sözünü verdiler.

Zonguldak-spor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, ‘’Bugün Zonguldakspor için tarihi bir gün yaşadık. Gönül isterdi 5 vekilde bir arada olsun ama 3 iktidar partisi vekili işlerini bir kenara bırakıp zonguldakspor için bizimle birlikte oldular. Bu başlangıç taraftarımızın işadamlarının esnafında desteğiyle Zonguldaksporumuzu en iyi yerlere getirecektir inşallah’’dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.