Milletvekili Bozkurt, Şehit Doğukan Korkmaz'ın Mevlidine katıldı... Milletvekili Bozkurt, Şehit Doğukan Korkmaz'ın Mevlidine katıldı...

(Özel içerik)

AK Parti’nin ihraç ettiği, sarkıntılık ve taciz iddiasıyla yargılandığı için İYİ Partinin transfer ettiği Gülüç Belediye Başkanı ve adayı Gökhan Mustafa Demirtaş ve taraftarları hırçınlaştı.

31 Mart Mahalli seçimler öncesi sarkıntılık ve nitelikli cinsel taciz suçlamasıyla yargılanmaya başlayan Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Mustafa Demirtaş, AK Parti ve MHP’nin birey olarak yaptığı ittifak ile güçlenmesi karşısında büyük panik yaşıyor.

Başkanın yakın arkadaşı bir şahısı bıçakladı!

Önceki gün Demirtaş’ın makam şoförü Murat Ayaz, bir eğlence mekanından çıktıktan sonra uygulamaya takılmış, 6 ay süreyle ehliyetine el konulmuştu.

Aynı gün Belediye Başkanı Demirtaş’ı makamında ziyaret eden yakın arkadaşı Serkan Ö.  bir saat sonra Kdz. Ereğli ilçesinde bir şahısı bıçakladı. Zanlıyı evinde sakladığı şeklinde yapılan yalan ihbar sonrası AK Parti Gülüç Belediye Meclis Üyesi adayı olan Atilla Tarık Semiz’in evi arama kararı olmadan polisler tarafından basıldı.

Arama kararı olmadan evini bastılar!

İddiaya göre; AK Parti ve MHP ittifakı sonrası kaybedeceğini anlayan Gökhan Demirtaş’ın GBT’si kabarık tarafları, Kdz Ereğli Emniyet’ine yaptıkları asılsız ihbarın ardından AK Parti Meclis Üye adayı Atilla Tarık Semiz’in arama emri olmaksızın gün içinde defalarca arandı.

AK Partili adaya iftira attılar!

Belde de çeşitli suçlardan hüküm giymiş isimlerle ahbap-çavuş ilişkileri kuran Başkan Demirtaş’ın taraftarları ise Tarık Semiz’in uyuşturucu operasyonu kapsamında evine baskın düzenlendiği dedikodusunu yayarak iftira attı.

Emniyet özür diledi!

Gökhan Demirtaş ile  yakın ilişki içinde bulunan Kdz Ereğli Emniyet teşkilatındaki bazı isimler, daha sonra Atilla Tarık Semiz’den özür dileyerek olayı kapattıkları ileri sürüldü.

Silahlı olaylar yaşanabilir!

Belde de mafya gruplarıyla birlikte hareket eden Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Mustafa Demirtaş’ın AK Parti Belediye Başkan Adayı Kerim Sönmez ile MHP’den istifa ederek AK Parti’ye geçen Atilla Tarık Semiz’e yönelik emniyet eliyle operasyon çektiği iddiaları tepkilere yol açarken, aynı grupların sosyal medya gruplarında tehdit ve hakaret söylemlerinde bulunması önümüzdeki günlerde silahlı olayların yaşanabileceği yorumlarına neden oldu.

Vatandaşlar, belde de suç çeteleriyle makamında görüşmekten çekinmeyen ve yolsuzluklarıyla anılan Gökhan Demirtaş ve suça meyilli taraftarlarının Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu tarafından uyarılması bekleniyor.

(Foto: Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş'ı ziyaret ettikten sonra bir şahıs ı bıçaklayan Serkan Ö.)

gökhan-çetee

Editör: Haber Merkezi