Tunay Keskin’den ilk önemli icraat: Üzülmez Yediemin Deposu yeniden açılıyor!
Tunay Keskin’den ilk önemli icraat: Üzülmez Yediemin Deposu yeniden açılıyor!
İçeriği Görüntüle

Tıskaoğlu, Çorlu Zonguldaklılar Dernek Başkanı Ramazan Yeniköy’ü ziyaret ederek hemşehrilik bağları ve ortak değerler üzerine sohbet gerçekleştirdi.

Ziyaretin ardından değerlendirmelerde bulunan Tıskaoğlu, farklı şehirlerde yaşayan Zonguldaklıların aynı gönül bağıyla birbirine sahip çıkmasının önemine dikkat çekti.

Tıskaoğlu, “Bugün Çorlu’da, hemşehrimiz ve kıymetli dostumuz Çorlu Zonguldaklılar Dernek Başkanı Sayın Ramazan Yeniköy’ü ziyaret ederek güzel bir sohbet gerçekleştirdik. Memleket hasretini, hemşehrilik bağlarımızı ve ortak değerlerimizi konuştuğumuz bu güzel buluşmada bizleri en güzel şekilde ağırlayan kıymetli Başkanımıza misafirperverliği ve samimi ev sahipliği için teşekkür ediyoruz.” dedi.

Zonguldaklıların farklı şehirlerde de dayanışma içerisinde olmasının birlik ve beraberlik duygusunu güçlendirdiğini belirten Tıskaoğlu, Yeniköy’e çalışmalarında başarılar diledi.

Tıskaoğlu, “Gönül birliğimizin ve hemşehrilik bağlarımızın daim olmasını temenni ediyoruz.” ifadelerini kullandı.