İl Milli Eğitim Müdürü Osman Bozkan’ın gecici görevini iptal ettiği Yakup Keleş’in sınavını kazamadığı okula usulsüz olarak atadığı Okul Müdürü Ferize Yurdakul’u da görevden alarak bu hukuksuzluğa son vermesi bekleniyor.

USULSÜZ ATANAN OKUL MÜDÜRÜ

Sendika ve siyasetin inisiyatifiyle yapılan atamalar Zonguldak’ta tartışma konusu oldu. Kadroları Alaplı ve Çaycuma ilçesinde olmasına rağmen yaklaşık 8 yıldır Zonguldak İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nde Şube Müdürü olarak görevlendirilen Yakup Keleş ve Hamza Eryiğit’in görevlerinin sona ermesi Milli Eğitim camiasında memnuniyetle karşılanmasının ardından Yakup Keleş’in usulsüz Okul Müdürü olarak atadığı Ferize Yurdakul’un da görevden alınması bekleniyor.

SKANDAL ATAMANIN MİMARI YAKUP KELEŞ!

Kadrosu ilçede olmasına rağmen Zonguldak Milli Eğitim Müdürlüğü’nde Şube Müdürü olarak görevlendirilen Yakup Keleş, skandal bir atamaya imza atarak Özel yetenekli ve üstün zekalı öğrencilerin öğrenim gördüğü Bilim ve Sanat Merkezi Müdürlüğü görevine Bilim ve Sanat Merkezi Öğretmen seçimi sınavında başarısız olan Ferize Yurdakul’u 2021 yılında atadı.

İkinci vergi paketi yolda: Ek emlak vergisi geliyor İkinci vergi paketi yolda: Ek emlak vergisi geliyor

Bu skandal atamayla ilgili Zonguldak İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Milli Eğitim Bakanlığı, CİMER ve Açık Kapı üzerinde yapılan tüm şikâyetlere rağmen Şube Müdürü Yakup Keleş, yaptığı usulsüz atamanın arkasında durdu.

Kendisini şikayet eden veli ve öğretmenlere mobbing uyguladığı iddia edilen usulsüz okul müdürü Ferize Yurdakul’un hukuksuz atamasına bir son verilmesi bekleniyor.

Editör: Haber Merkezi