Elcab Kablo Yönetim Kurulu Başkanı Nejdet Tıskaoğlu, Zonguldak Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel,  ZONSİAD üyesi, Aycı Group A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Serkan Aycı ve ZONSİAD Yönetim Kurulu Üyesi Remzi Toksöz ile birlikte Zonguldakspor - Ankaraspor maç öncesi teknik ekip ve futbolcularla bir araya geldi.

Alaplılı güreşçiler minderde altın madalyaya hazırlanıyor Alaplılı güreşçiler minderde altın madalyaya hazırlanıyor

Futlbolculara başarı dileyen Tıskaoğlu, "Zonguldak Gençlik ve Spor İl Müdürü Sayın Hakan Yüksel, ZONSİAD üyemiz, Aycı Group A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı sayın Serkan Aycı ve ZONSİAD Yönetim Kurulu Üyemiz Sayın Remzi Toksöz ile birlikte Zonguldakspor & Ankaraspor maç öncesi teknik ekibi ve futbolcu kardeşlerimiz ile bir araya geldik.

Zonguldakspor Kulübüne Elcab Kablo Firması ve Aycı Group A.Ş olarak saha sponsoru olduk. Sponsorluk sadece ticari amaç değildir. Spor sponsorluğu, spor tutkusu ve beraberinde marka imajının, marka farkındalığının güçlendirilmesi, olumlu tutumları ile kentimiz takımı Zonguldakspor’a saha içinde de yalnız bırakmadığımız ve desteklerimizi vurgulayarak katkı sunmayı amaçlamaktadır. Spor sever Zonguldak taraftarlarını bu beraberliğe davet ediyorum. Bu birlik ve beraberlik hem biz hem Zonguldak Kömürspor için çok faydalı ve başarılı bir süreç olacaktır.

Zonguldak Kömürspor Genel Kaptanı Sayın Hakan Hürfikir’e ve sporcularımıza ilgi alakaları ve hoş sohbetleri için teşekkür ediyor, takımımıza Ankaraspor karşısında başarılar diliyorum.

Editör: Haber Merkezi