Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Zonguldak teşkilatı Zonguldak Belediye Başkan Adayı Tahsin Erdem için Zonguldak İlkokulu önünden başlayarak Madenci Anıtı’na Fener Alayı yürüyüşü düzenlendi.
Yürüyüşe CHP Genel Başkan Yardımcısı ve  Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz CHP Zonguldak Milletvekili Eylem Ertuğrul, 22. Dönem Zonguldak Milletvekili Harun Akın,  CHP Zonguldak İl Başkanı Devrim Dural, CHP Merkez İlçe Başkanı Osman Zaimoğlu, CHP Gençlik Kolları İl Başkanı Doğukan Güney ve çok sayıda CHP eski yöneticisi katıldı.
Bahçelievler, İncivez, Terakki, Soğuksu, Site halkının yoğun katılım sağladığı yürüyüşte CHP heyeti seçim öncesi rakiplerine gözdağı verdi.

Cumhuriyet Halk Partisi Zonguldak Belediye Başkanı adayı Tahsin Erdem'i bir çok vatandaş evlerinin balkonundan ve kaldırımdan selamlayarak destek sözü verdi. 
Tüm vatandaşları oy kullanmaya ve sandık başına davet eden Tahsin Erdem yürüyüş ardından şöyle konuştu. “ Uzun lafın kısası gerçekten olağanüstü bir durum gerçekleştiriyoruz. Zonguldak halkı aslında tercihini yaptı. Yarın Zonguldak yeni belediye başkanını yani şahsımı seçecek. En ufak kuşkum yok. Ben bütün buraya katılan arkadaşlarımıza, katılmayanlara, kardeşlerimize, balkondan destek verenlere herkese çok teşekkür ediyorum. Son sözü sandıkta söyleyeceğiz herkes önce oyunu kullansın sonra sandığına sahip çıksın. Demokrasi için, ülkemiz için, Cumhuriyetimiz için, sandıklarımıza sahip çıkalım.” 

Atatürk Devlet Hastanesi yasta: Tuncay Güngör'ü kaybettik... Atatürk Devlet Hastanesi yasta: Tuncay Güngör'ü kaybettik...

Tahsin 2345

Editör: Haber Merkezi