Lens Medya sahibi Ergin Özkul, bugün çok tartışılacak bir habere imza attı. 

İddiaya göre, günlerdir Vali Erdoğan Bektaş hakkındaki haberleri linç kampanyasına çeviren Pusula Gazetesi Sahibi Ali Rıza Tığ, dün  Ilıksu’da Vali Erdoğan Bektaş ile biraraya getirildi. 

Görüşmenin ardından Pusula, başlattığı anketi manşetlerden çekti. Ali Rıza Tığ bugün Valiyle ilgili saldırgan tavrını sonlandırarak haber yapmadı.

İşte o çok tartışılacak haber:

“Geçtiğimiz 17 Nisan günün’de Zonguldak Valilik binasında Zonguldak Valisi Erdoğan Bektaş gündemi değerlendirmek ve Corona virüs ile ilgili il pandemi kurulunun kararlarını duyurmak amacı ile basın açıklaması düzenlemiş ve bu düzenlenen basın açıklamasında Sağlık çalışanları ile ilgili bir takım ifadeler kullanmıştı.

Zonguldak Valisi Erdoğan Bektaş’ın ifadeleri Türkiye Gündemine bomba gibi düşmüş ve özellikle Pusula Gazetesi tarafından başlatılan bir linç kampanyasına dönüşmüştü.

Vali Bektaş’ın aleyhinde hızla yayılan bu haberler sonrası geçtiğimiz akşam resmi olmayan bir toplantı düzenlendiği iddia edildi.

İddialara göre Zonguldak Valisi Erdoğan Bektaş, Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan,Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş, Ak Parti Milletvekilleri Polat Türkmen, Hamdi Uçar ve Pusula Gazetesi İmtiyaz Sahibi Ali Rıza Tığ birlikte Kozlu ilçesine bağlı Ilıksu mevkiinde bir araya geldi.

Yine aynı şekilde iddialara göre gözlerden uzak düzenlenen bu toplantı sonrası Pusula Gazetesi Vali Erdoğan Bektaş aleyhinde haber yapmayı durdurdu ve manşetinde uzun süre beklettiği  “Zonguldak Valisi Erdoğan Bektaş istifa etmeli mi?” anketini de manşetinde görünmeyecek şekilde geri çekti.

Düzenlenen bu toplantı hakkında Ak parti Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun’un katılmamış olması akıllarda soru işareti bırakırken neden gayri resmi bir şekilde gözlerden uzak bir araya geldikleri merak ediliyor.

Toplantı sonrası Ali Rıza Tığ Vali Bektaş aleyhinde haber yapmayı neden durdurdu?

Bu zamana kadar bir araya gelmeyen Ali Rıza Tığ ile Vali Erdoğan Bektaş hakkında yayılan haberler sonrası neden gözlerden uzak bir şekilde bir araya geldi.

Ak Parti Milletvekilleri bu toplantıda bulunurken İl Başkanı Zeki Tosun’un düzenlenen toplantıdan haberi var mıydı?

Kamu oyu bu soruların cevaplarını merak ediyor.”

Editör: TE Bilisim