24 Haziranda yapılacak olan Milletvekili seçimleri öncesinde Aytekin Kazancı, AK Parti Zonguldak Milletvekilliği için aday adayı başvurusun yaptı.  Bugün AK Parti İl Başkanlığına gelen Kazancı, aday adayı başvuru dosyasını İl Başkanı Zeki Tosun’a teslim etti. 

Aday adayı başvurusu sonrasında açıklamalarda bulanan Kazancı, “Sizlerinde bildiği üzere Ak Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi’nin oluşturduğu Cumhur İttifakı’nın aldığı karar ve meclisin onayı ile Kasım 2019’da yapılması planlanan Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili genel seçiminin 24 Haziran 2018 Pazar günü yapılması kararlaştırılmıştır.
Yapılacak olan seçimlerde öncelikli olarak Ak Parti’nin 15 yılı aşkın ülkemizde başarmış olduğu istikrar ve kalkınmaya yönelik yaptığı çalışmaların ve Büyük Türkiye yolunda verilen mücadelenin devam edebilmesi için Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ilimizde en yüksek oy oranını alarak ilk turda ve azami oy oranıyla seçilebilmesine katkı vermektir.
Bildiğiniz üzere 1 Kasım 2015 yılında yapılan seçimde Ak Parti Zonguldak 5. Sıra milletvekili adayı olarak seçimlere katılmıştım. Yapılan 1 Kasım seçimlerimde Zonguldaklı hemşerilerimizin teveccühüyle Ak Parti Zonguldak ilinde en yüksek oy oranına ulaşmış ve üç milletvekili kazanmıştır.
Bu süreçte; 24 Haziran seçimlerinde Ak Parti Zonguldak milletvekili aday adayı olarak, teşkilatlarımızın göstereceği teveccüh ile Genel Merkezimizin adaylık yönünde karar vermesi durumunda partimizin ilimizde alacağı oy oranını yükseltmek için elimden gelen gayreti göstereceğim.
Sevgili arkadaşlar bu yola çıkmamızdaki gaye Zonguldaklı hemşehrilerimizin ve ilimizin Ak Parti İktidarlarının 15 yılı aşkın ülkemiz genelinde yaptığı hizmetlerden azami ölçüde faydalanmasına katkı vermek Ak Parti vizyonuna uygun bir şekilde ilimize ve ülkemize en güzel şekilde hizmet etmektir.
Çıkmış olduğumuz bu kutlu yolda verecekleri desteklerden dolayı teşkilatlarımıza, dostlarıma ve Zonguldaklı hemşerilerime şükranlarımı sunarım”dedi.

Editör: TE Bilisim