Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Alaplı İlçe teşkilatı tarafından birlik ve beraberlik kahvaltısı düzenledi.
Gerçekleştirilen kahvaltıya MHP Zonguldak Milletvekili Adayı ve MYK Üyesi Murat Kotra, Milletvekili Adayı Bayram Bozkurt, MHP Alaplı İlçe Başkanı Erol Oktay, , Oda ve dernek Başkanları, köy, mahalle muhtarları katıldı. 
“ZOR BİR SINAV BEKLİYOR”
Toplantının açılış konuşmasını yapan İlçe Başkanı Oktay, 14 Mayıs tarihinde kendilerini zor bir sınav beklediğini belirterek, en az 2 vekil çıkaracaklarını söyledi. 
BOZKURT, “DESTEK VERİN”
Ardından söz alan MHP Zonguldak Milletvekili Adayı  Bozkurt ise projelerinden bahsederek birlik ve beraberlik mesajı verdi. 
Bozkurt, 14 Mayıs seçimleri için Milliyetçi Hareket Partisine destek isteyerek, “Yapacaklarımızı sürekli olarak anlatıyorum. TTK’ya işçi alımları olsun, tersaneler olsun, doğalgaz konusu olsun, önemli başlıklarımız. Sahipsiz Zonguldak’a sahip çıkmak için geliyoruz. İnsan ve hizmet odaklı Zonguldak’tan kastımız bu. Hepinizin desteklerini bekliyorum”
KOTRA, NET KONUŞTU
MYK Üyesi Kotra ise, Zonguldak’ın çözüm bekleyen sorunlarını çok iyi bildiklerini belirterek, “Yapacaklarımızı özellikle deklare ediyorum ki, yapamadığımda benden hesap sorun. Emin olun konuştuklarımızı hayata geçireceğimden kuşkunuz olmasın. Zonguldak’a zarar veren karşısında beni bulur. MYK üyesi olarak 4 yıldır sürekli sizlerle birlikteyim, olmaya da devam edeceğim. Kazandığım taktirde sizin karşınızda bir vekil olarak değil, Murat kardeşimiz olarak çıkacağım. İyi gününüzde kötü gününüzde yanınızda olacağım”dedi.

Editör: TE Bilisim