Tahsilatlar JET, Hizmette Beklet!

Başkent Elektrik Dağıtım A.Ş (BEDAŞ) Zonguldak halkını isyan ettirdi.



WESTALİFE AVM karşısında bulunan ve abonelik işlemlerinin yapıldığı idari binada, abone işlemleri için gelen vatandaşları saatlerce bekletmesi tepkilere neden oldu.



4 Kişilik bankomatta 2 personel ile her biri en az 15 dakika süren abone işlemlerini yürütmeye çalışan BEDAŞ saatlerce bekleyen Zonguldak halkını isyan ettirdi.



Uzun bir süredir personel yetersizliği nedeniyle Zonguldak halkına hantal bir yapı ile hizmet eden BEDAŞ'ın fatura tahsilatında jet hızıyla çalışması, fatura gecikmesi halinde jet hızıyla elektriği kesmesi tepkilere neden oluyor.



20170505_111350 20170505_111359

Anahtar Kelimeler:
Zonguldak Bedaş
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.