Geçtiğimiz hafta kalp rahatsızlığı geçirerek Bülent Ecevit Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesine kaldırılan ve hayatını kaybeden Ercan Kacalı, dün akşam saatlerinde yine kalp rahatsızlığı geçirerek Atatürk Devlet Hastanesine kaldırılan Ferhat Öztürk anjiyo işleminde kullanılan stent malzemesi olmadığı için hayatlarını kaybetmişlerdi.

Zonguldak’ta 250 TL-1000 TL arası maliyetlerinde olan Stent Malzemesi olmadığı için insanlar hastanelerde hayatlarını kaybederken Ak Parti Zonguldak Milletvekili Hamdi Uçar ise sayfasında Elazığ’da yaşanan sağlık başarısı ile övünüp sayfasında paylaşmış ve tepki çekmişti.

Zonguldak’ta Üniversite Hastanesinde birçok ünitenin ve laboratuvarın kapanması nedeni ile hastalara hizmet verilemezken stent malzemesi olmadığı içinde insanlar hayatlarını kaybediyorlar. Elazığ’da yaşanan sağlık başarısı ile övünen Uçar’a seslenen vatandaşlar ‘’Eserinizle gurur duyun. Sizlerin duyarsızlığı ve basiretsizliği yüzünden hastanelerde ölüyoruz. Ölülerimizi de sayfanızda paylaşın’ şeklinde tepki gösterirken bazı vatandaşlarında  ‘’Milletvekilliğini beceremiyorsun, istifa et’ şeklinde yorumlarda bulundukları görüldü.

Editör: TE Bilisim