Fabrikadan yayılan kötü koku mahalleliyi sokağa döktü Fabrikadan yayılan kötü koku mahalleliyi sokağa döktü

İmar yolsuzluk ve usulsüzlükleriyle ünlenen Kdz. Ereğli 5. Asliye Ceza Mahkemesinde taciz ve sarkıntılık iddiasıyla yargılaması süren Gülüç Belediye Başkanı ve İYİ Parti adayı Gökhan Mustafa Demirtaş’ın “Gülüç’ü parsel parsel satacaklar” iddialarına yanıt AK Parti Belde Başkanı İsmail Yılmaz’dan geldi.

AK Parti Belde Başkanı Yılmaz, “2 B arazilerini kim, kimin üzerine aldı. Gülüç’ü kim yiyor çıksın açıklasın, hodri meydan” dedi.

İşte İsmail Yılmaz’ın açıklamasından satır başları;

Gökhan Demirtaş, önceki seçimde İsmail Yılmaz müteahhit, milli emlak arazilerini üzerine geçirecek, Gülüç’ü parsel parsel asacak diye benimle ilgili propaganda yapmıştı. Soruyorum kendisine Gülüç’te 2 B arazilerini kim, kimin üzerine yaptı. Kim Gülüç’ü parsel parsel aldı çıksın açıklasın. Seçimleri almak için bu milletin onurunu, şerefini ayaklar altına almak hoş mu?

“Gülüç’ün sahibi benim diyor” Gülüç’ün sahibi Gülüçlüler, Gülüç sahibi halkıdır.

Gökhan Demirtaş, enteresan bir şey daha söylüyor. “Ben hakkımı istiyorum sizden” diyor. Senin hakkını Gülüç halkı, 10 yıldır verdi arkadaş. 10 yıldır verdiği hakkı sen nerede kullandın? Çık açıkla!

“Sen Gülüç’ün sahibi benim, yedirmem” diyorsun! Kim yiyor Gülüç’ü… Gülüç halkı biliyor kimin neyi yediğini…

İnsanoğlu nefis taşır, özür diler ama susmasını bilir. Sen hem özür dilemiyorsun, hem susmuyorsun, hem de üzerimize çamur atıyorsun. Kimsenin AK parti teşkilatını, AK Parti adayını töhmet altında bırakmaya hakkı yok. Teşkilat Başkanı olarak çamur atılmasına asla müsaade etmem.

İsmail Yılmaz 31 Mart akşamına kadar çalışır, sonra görevi Belediye Başkanı’na devreder, teşkilatın başına geçer. Ben haddimi bilen adamım.
 

HİZMET EDEMİYORUM DİYE AK PARTİ’YE GELDİ!

2019’da benim CHP’de hizmet etme şansım kalmadığı için AK Parti’ye geçiyorum” dedi.

Şimdi soruyorum size İYİ Parti’desiniz nasıl hizmet edeceksiniz?

Sadece Çay Bahçesinin temelini atmıştınız üzerine çivi çakamıyordunuz? Gökhan Demirtaş AK Partiye geldikten sonra ne yaptık? Biz, onun yapacağı bütün hizmetlerin önünü açtık. Milletvekilimiz, İlçe Başkanımız herkes, hepimiz Gökhan Demirtaş’ın önünü açtık. Allah ona, böyle bir şey nasip etti. Sen niye menfaatin uğrana farklı yerlerde kullanıp, bu gün gelip bizi töhmet altında bırakacak açıklamalar yapıyorsun. Buna hakkın yok ki senin. Biz susuyorsak edebimizden susuyoruz.

Editör: Haber Merkezi