"Gençler Eminönü’nde balık-ekmek yiyemezken, AK Parti Milletvekili Şebnem Bursalı'nın Monaco Yat Kulübü’ndeki ıstakoz ziyafeti sınıfsaldır, story atması görgüsüzlüktür, AK Parti kibrinin özetidir.

Afiyet olsun Şebnem Hanım. Hesap ne geldi? Enflasyon malum. Türkiye’den ucuz muydu bari?"

AKP'li Şebnem Bursalı ıstakoz paylaşımı yaptı, ortalık karıştı: Haram zıkkım olsun

Vatandaş ekonomik kriz içinde yaşam savaşı verirken AKP İzmir Milletvekili Şebnem Bursalı'nın Monaco'ya gidip yediği ıstakozun fotoğrafını paylaşması büyük tepki çekti.

Akpnin Sosyete Gundemi Monacoda Istakoz Paylasimi Ebg8

AKP İzmir Milletvekili eski gazeteci Şebnem Bursalı'nın Monaco'da yediği ıstakozun fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaşması gündeme oturdu. Bursalı'ya her kesimden tepki yağdı.

"ADALETİNİZ BATSIN"

Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Cemal Enginyurt, sosyal medya hesabından bir video paylaşarak, "Millet çöpten ekmek,pazardan sebze artığı toplarken. Zenginlerin yat kulübünden ıstakoz fotoğrafı paylaşan Şebnem Bursalı haramzadedir. Adaletiniz batsın, yazıklar olsun." ifadeleri kullandı. 

2024 Yili Tcicisleri Ve Saglikbakanligi Butceleri Tbmmresmi Genel Kurul Gorusmelerimiz Devam Ediyorj Z R N O Z4 Ufl0 G T O I J Ev W1 Dw

"AFİYET OLSUN ŞEBNEM HANIM"

CHP İstanbul Milletvekili Oğuz Kaan Salıcı, Bursalı’nın paylaşımını alıntılayarak sosyal medya hesabı X’den açıklamalarda bulunmuştu.

Salıcı, Bursalı’nın yaptığı paylaşımı eleştirerek "Gençler Eminönü’nde balık-ekmek yiyemezken, AKP Milletvekili Şebnem Bursalı'nın Monaco Yat Kulübü’ndeki ıstakoz ziyafeti sınıfsaldır, story atması görgüsüzlüktür, AKP kibrinin özetidir. Afiyet olsun Şebnem Hanım. Hesap ne geldi? Enflasyon malum. Türkiye’den ucuz muydu bari?" ifadelerini kullanmıştı.

"İSTİFA EDECEKSİNİZ"

AKP MKYK Üyesi Mücahit Birinci, Bursalı'nın paylaşımına sert tepki gösterdi:

- Milletimiz geçim sıkıntısındayken, millet çareler ararken, devletimiz dişini tırnağına takmış ekonomiyi düzeltmeye çalışırken, siz gidip Monaco'da ıstakoz yiyemezsiniz, hadi yediniz bunu paylaşamazsınız! O ki paylaştınız, o zaman bu partiden istifa edeceksiniz. 

Zonguldak'ta konuştu: Tarihte görülmedi! Zonguldak'ta konuştu: Tarihte görülmedi!

"BABANIZIN ÇİFTLİĞİ Mİ?"

- Sizin bu tavrınıza, bu ruh halinize hangi parti uygunsa, oraya gideceksiniz! Yer sofralarında kurulmuş, emekle, darbeler, bin bir badireler atlatmış bu partide siz ve sizin gibilere yer yok. Siz burayı babanızın çiftliği zannediyorsunuz, lakin burası halkın bağrından kopmuş, bu milletin öz evladı Recep Tayyip Erdoğan’ın partisidir kardeşim!

"DEFOLUN GİDİN"

- Burada artık bu tavırda olanlara yer yok! Biz, size rağmen, sizin gibileri tek tek ayıklayana kadar, ölene kadar Reisimize sahip çıkacağız. Siz, bizim tane tane topladıklarımızı, kamyonu devirerek dökmeye çalışsanız da biz, yılmadan, sizlerden ve sizin gibilerden partimizin izzetini koruyacağız. Uzun uzun yazardım, sabaha kadar yazardım, ama o fotoğraf, inanın bana, bu kadar yazmayı bile hak etmiyor. Aslında tek cümle yeter: "Partimizden defolup gidin kardeşim.” Konu bu kadar basit.

Editör: Ayşe ÖZGÜL