AK Parti adayı Özcan Ulupınar karşısında seçimi kaybeden Çetin Bozkurt, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımla, “Artık benimle uğraşmayı bırak” dedi.

Bozkurt, “31 Mart tarihinde gerçekleşen Mahalli idareler seçimi öncesi Akp’nin adayı tarafından uygulanan çirkin, insan onuruna yakışmayan siyaset anlayışı, yalanlarla dolu söylemler, seçim sonrası da beceriksiz yönetim anlayışını gölgelemek adına hız kesmeden devam etmektedir, edecektir.!

!!! Devletin tüm imkanlarını elinde bulunduran bir partinin mensubu, ayrıca 5 yıl boyunca şerefimle, onurumla başkanlığını yaptığım Devrek Belediyesi’nin tüm bilgi akışına ve belgelerine erişim hakkını artık elinde bulunan Özcan Ulupınar’a burdan sesleniyor onu, seçim dönemi boyunca ağzından düşürmediği her iftirayı ve seçimden sonra da hakkımda yazdırmaya devam ettiği tüm yazıları ispatlamaya davet ediyorum.

Hüseyin usta tezgahın başında mesleğin son ustalığını sergiliyor Hüseyin usta tezgahın başında mesleğin son ustalığını sergiliyor

Artık ağlamak-sızlanmak, mızmızlanmak, suçu başkalarına atarak sorumluluktan kaçmak yerine seçim dönemi öncesi verdiğiniz sözleri yerine getirmeye başlamasını tavsiye ediyorum. 5 yıllık başkanlık dönemim boyunca birçok gelirden mahrum kalmamıza, pandemi, ekonomik kriz, deprem ve sel felaketlerini yaşamış olmamıza rağmen 2019 da vadettiğimiz projelerimizin %80 ini yapmış olduğumuzu, Devrek halkına modern tesisler ve sosyal alanlar inşaa etmiş olduğumuzu, Devrek Belediyesi personeline 1 gün bile geç veya eksik maaş yatırmadığımızı, her personelin mesailerini eksiksiz aldığını ikramiyelerinin ödendiğini gururla söyleyebiliyorum ama ne yazık ki yeni göreve gelen suçu başkalarına atarak sorumluluktan kaçmaya çalışan Özcan Ulupınar yönetiminde Devrek’i zor günler beklediğini görüyor, seçim sonrası hala saldırılarına devam etmesini de buna yoruyorum. Özcan Ulupınar’a artık benimle uğraşmayı bırakıp işini yapması, sorumlu olduğu Devrek’i ve Devrek Belediyesi personelini düşünmesi gerektiğini hatırlatmak isterim.!

Seçimi kazanabilmek adına Devrek Halkına bol keseden dağıttığı iş sözlerinin, Devrek Devlet hastanesine alacağım dediği 400 kişi, getireceğim dediği 50 doktor sözünün , Huzur evine alacağım dediği 80 kişi sözünün, Su tesisi kuracağım diyerek alacağım dediği önce 80 sonra 100 kişi sözünün, geri dönüşüm merkezi açacağız 100 kişi alacağız diye verdiği sözün, personel maaşlarını belki o öder ama ben daha çok öderim diye verdiği sözün, o personele %79 zam yapmış ben %120 yaparım diye verdiği sözün, katlı otopark yapacağız diye verdiği sözün ve burada sayamayacağım bir çok vaadin takipçisi olacağız."

Editör: Haber Merkezi