Zonguldak’ın Kilimli İlçesi Gelik Beldesi’nin sevilen muhtarı Hikmet Bektaş AK Parti Gelik Belediye Başkan Adayı olarak seçim çalışmalarına hız verirken, bu gün AK Parti Zonguldak Milletvekili Muammer Avcı ile kahvehanede vatandaşlarla bir araya geldi.

Samimi bir havada geçen programda vatandaşlar AK Parti Zonguldak Milletvekili Avcı ve belediye Başkan Adayı Hikmet Bektaş ile sohbet etti.

AK Parti Belediye Başkan Adayı Hikmet Bektaş’a destek isteyen Milletvekili Avcı, “Siz Genel seçimde Sayın Cumhurbaşkanıma gereken teveccühü gösterdiniz. Biz buradayız, hükümetimiz de burada. Hep beraber hizmet edeceğiz inşallah. 31 Mart’ta da inşallah Cumhurbaşkanımızın yüzünü güldürelim istiyoruz. Ali Rıza Bektaş kardeşimle birlikte İl yönetiminde görev yaptık, onunla bağlarım var. Hikmet abiyi de biliyoruz. İnsanların gönlünü fetih etmiş. Birlikte el ele, gönül gönüle Gelik’e hizmet getireceğiz inşallah” dedi.

Hikmetbektasss Gelik

Kilimli'de AK Parti: Kamil Altun kazandı... Kilimli'de AK Parti: Kamil Altun kazandı...

Toplantıda bir bulunan genç, “Gelik’te AK Partilisi, MHP’lisi ve CHP’lisi tek yürek olduk. Biz Hikmet Başkanımızı destekliyoruz, onun arkasındayız. Sadece AK Partililer değil, MHP’liler, CHP’lilerde arkasında. Kazanmasını, hizmet edeceğine inanıyoruz. Tüneller sayesinde Zonguldak-Kilim arasındaki mesafe kısaldı. İstediğimiz zaman Zonguldak’a gidip gelebiliyoruz. Hikmet Başkanla birlikte Gelik’e hizmet geleceğine inanıyoruz” dedi.

Samimi bir ortamda geçen programın ardından Gelik’li vatandaşlar AK Parti Başkan Adayı Hikmet Bektaş ve Milletvekili Muammer Avcı ile toplu hatıra fotoğrafı çektirdi.

Hikmet Gelik 1234

Editör: Haber Merkezi