AK Parti Haberleri

AK Parti haberleri ve güncel AK Parti gelişmeleri, AK Parti ile ilgili tüm video, AK Parti fotoğrafları ve AK Parti haberleri Tempo Gazetesi - Zonguldak ve İlçeleri Son Dakika Haberleri sitemizde


GÜNDEM

Şehir içindeki arazilere el konulabilmesinin önünü açan Rezerv yasası ile deprem bölgesindeki vatandaşa ait bir çok arazi resen kamulaştırıldı.

Zonguldak

AK Parti Zonguldak İl Yönetim Kurulu Üyesi  Metin Ergenç, Zeynep Şenel ile muhteşem bir düğün töreni ile evlendi.

Zonguldak

Tüketici Hakları Derneği Zonguldak Şube Başkanı Ali Topaloğlu emekli ve asgari ücretli maaş zamlarını eleştirdi.

Zonguldak

AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından başlatılan, ‘7 Bölgede 7 Bin Cemre ‘ Afad Gönüllü Eğitimi dün Zonguldak’ta...

Zonguldak

AK Parti Zonguldak Milletvekili Muammer Avcı, Sakarya İstinaf Savcısı Semih Akgün’ün ziyaretini sosyal medyada paylaşması dikkat çekti.

Siyaset

AK Parti Zonguldak İl Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Yılmaz’ın aile şirketine ait binayı AK Parti’ye satmak istediğine yönelik iddialara ağabeyi...

Siyaset

CHP’li Grup Başkanvekili Dr. Atınç Kayınova, Zonguldak Belediye Meclisinin son toplantısında AK Parti grubu ile yaşadığı tartışmaya yönelik açıklamada bulundu.

Zonguldak

Ak Parti Kdz Ereğli İlçe Başkanı Av.M. Mücahit Andiç, CHP Kdz. Ereğli Başkanı Ali Kocamanoğlu’nun eleştirilerine yanıt verdi.

Siyaset

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Zonguldak Milletvekili Dr. Eylem Ertuğrul, AK Parti hükümetinin açıkladığı enflasyon rakamlarına tepki gösterdi.

GÜNDEM

AK Parti Zonguldak Milletvekilleri ile İl Başkanı, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'i ziyaret etti.

Siyaset

AK Parti eski İl Yönetim Kurulu Üyesi ve eski İlçe Başkanı Fatih Çakır, İl Başkanlığının atama şeklini sosyal medya hesabında...

Zonguldak

AK Parti Zonguldak Milletvekili Ahmet Çolakoğlu, TTK'nın özelleştirilmesi ile ilgili iddiaların asılsız olduğunu söyledi.