2009 Yılında Mahalli seçimlerinde ev ve otomobilini satarak seçim bütçesi oluşturan Vural Kudakçıoğlu, eşi ev hanımı olmasına rağmen kısa sürede kurduğu Büyükbaş Hayvan Çiftliği ile iş adamı olmuş, ahırı Belediye imkanlarını da kullanarak yaptığı iddia edilmişti.

Atatürk Devlet Hastanesi yasta: Tuncay Güngör'ü kaybettik... Atatürk Devlet Hastanesi yasta: Tuncay Güngör'ü kaybettik...

Kundakçıoğlu bu iddialar karşısında ““….İşte, biz parke yollar yaptık! Diyorlar ki, ahırlarına yaptırdı! Yaavv desinler boş verinnn! Biz milletin ahırına da yaptık, kümesine de yaptık, damına da yaptık! Yaptık da yaptık kardeşim! Hayırdır yani sizin rahatsızlığınız ne, ben milletime de yaptım! Olsun benim için de desinler, başkanda yaptı!...” diyerek itirafta bulunmuştu.

31 Mart Mahalli seçimlere sayılı günler kala seçim çalışmalarına ara veren Kundakçıoğlu, 'tiktok" ve sosyal medya hesaplarında tosunuyla çektiği görüntüleri “Bugün seçim çalışmalarına ara verdik birazda çobanlık yapalım dedik çoban diyenlere inat” notuyla paylaştı.

Editör: Haber Merkezi