Tabip Odası kongresi başladı: Kargı ve Pehlivan yarışıyor... Tabip Odası kongresi başladı: Kargı ve Pehlivan yarışıyor...

AK Parti’nin algı çalışmalarını İl Başkanı Mustafa Çağlayan’ın yalandığını belirten Zaimoğlu, “İşçi maaşlarında sorun olmadığını AK Parti İl Başkanı kendi açıklamasında söylüyor zaten. Diyor ki, “Tüm şu anda muhalefette olan belediyelerde de, iktidarda olan belediyelerin de alacakları yani genel bütçeden, İller Bankası'ndan alacak ücretler eşit oranda dağıtılmaktadır.” Çağlayan’ın bu sözleri doğru” dedi.

CHP Zonguldak İlçe Başkanı Osman Zaimoğlu yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi;  Zonguldak halkı demokrasiye çok iyi sahip çıkan, siyaseti çok iyi takip eden bir halk. Öyle hamasi cümlelerle Zonguldak insanından oy alamazsınız. Siz hiç alamazsınız. Ben söylemiyorum Emekliler Dernek Başkanı söylüyor. Bu iktidardan sandıkta hesap soracağız diyor.

Seçimi kaybettiklerini gördükleri, algı çalışmaları hızlanıyor. Belediye çalışanlarına oynuyorlar. Yok efendim belediye çalışanlarına CHP maaş ödeyemez, yok efendim çalışanları çıkartır diye. Bizim Belediye çalışlarına ödeyeceğimiz maaşla ilgili en ufak bir sorun yok

MUSTAFA ÇAĞLAYAN'IN HANGİ SÖYLEDİĞİ DOĞRU!

AK Parti İl Başkanı kendi açıklamasında sorun olmadığını söylüyor zaten. Diyor ki, “Tüm şu anda muhalefette olan belediyelerde de, iktidarda olan belediyelerin de alacakları yani genel bütçeden, İller Bankası'ndan alacak ücretler eşit oranda dağıtılmaktadır.” Bunu söyleyen AK Parti İl Başkan vekili Mustafa Çağlayan… Ben söylemiyorum,  AK Parti söylüyor. Doğru söylüyor. Bu dediği doğru işte. O zaman Belediye işçisinin niye maaş sorunu olsun. Hangi söylediği doğru, bu söylediği mi doğru? Belediye işçisi maaş alamaz dediği mi? Anayasa hükmü ile güvence altına alınmış olan bu söylediği doğru. Yani iller Bankasından ücretler Belediyelere kanunla düzenlenmiş olduğu üzere dağıtılmaktadır. Dolasıyla bizim işçi maaşıyla ilgili en ufak şüphemiz yoktur.

Mustafa Çağlayan'ın açıklamasından bir kesit;

Caglayanacıklama

Editör: Haber Merkezi