Selim Alan, “Zonguldak belediye Başkanı Selim Alan, 941 personel çalıştığını söyleyerek, “İşçilerimize aylık 35 milyon maaş veriyoruz. Zonguldak ekonomisine katkı sağlıyoruz” dedi.

Ne olmuştu?

Cumhuriyet Halk Partisi Zonguldak Merkez ilçe Başkanı Osman Zaimoğlu, belde belediye başkanlarını uyardı, “Önümüzdeki 31 Mart seçimlerinde yeniden gösterildiğiniz beldelerde benim ilçe yöneticime, belde yöneticime, meclis adaylarıma sakın ola özellikle çocuklarının işiyle alakalı tehditte bulunmayın” dedi.

Yargılanan personele İdari Soruşturma açılıyor... Yargılanan personele İdari Soruşturma açılıyor...

Cumhuriyet Halk Partisi Zonguldak Merkez ilçe Başkanı Osman Zaimoğlu şunları söyledi:
“Mevcut Belde Belediye Başkanlarına sesleniyorum; Siyaset insana hizmet etmektir. Bir araçtır. Siz de belde belediye başkanlığı yapıyorsunuz. Ve bulunduğunuz beldedeki insanlara hizmet etmek için oy istediniz ve aldınız. Önümüzdeki 31 Mart seçimlerinde  yeniden gösterildiğiniz beldelerde benim ilçe yöneticime, belde yöneticime, meclis adaylarıma sakın ola özellikle çocuklarının işiyle alakalı tehditte bulunmayın. Benim yöneticilerime, benim adaylarıma bu devletin makamı olan belediye başkanlığını kullanarak çalıştıkları kurumlarda işlerine son verilir diye tehdit etmeyin. Eğer bir daha bulunduğunuzu duyarsam gök kubbeyi başınıza indiririm. Bu devlet öyle mafya devleti, bu devlet öyle hukuksuz bir devlet değildir. Bu devletin makamları vardır, mevkileri vardır, valisi vardır. Hakimi vardır, savcısı vardır sizleri uyarıyorum. Ekmek kutsaldır. Ekmek üzerinden kimseyi tehdit etmeyin. Utanmıyor musunuz? Haddinizi bilin. Seçim nedir? Siyaset nedir? İnsanlık önemli olandır. Ekmek önemli olandır. Yaşam önemli olandır. Utanmazlar! Bir dahakinde isim isim açıklayacağım belgeleriyle açıklayacağım.” 

Editör: Haber Merkezi