Devrek Öğretmen Evi’nde düzenlenen programına katılarak Özcan Ulupınar’a destek veren Çevre Bakanı Mehmet Özhaseki, Ulupınar’a destek istedi.

Devrek’in sorunlarını tek tek Bakan Özhasaki’ye anlatan Devrek Belediye Başkan Adayı Özcan Ulupınar, “Siz Bakan olmasaydınız, ben Belediye Başkan adayı olmazdım. 16 Proje yapacağız dedik, rabbim nasip etti 86 proje yaptık. Ama bizden sonra Maalesef belediyenin bir hizmet binası yok, bastoncular çarşısı projemiz var, kültür merkezi, mesire, GES ve HES Projesi var, Geri Dönüşüm projemiz var. Kayseri’ye geldim gördüm. Siz Kayseri’de yaptıysanız biz de Devrek’te yaparız Sayın Bakanım.  Adeta ustalık dönemi, 120 yıllık bir Belediye 3 bin yıllık geçmişi var.  Heyelan oldu, heyelan zedeler var orada. Konutlarımız biraz gecikti. Alan daraltılması çalışmaları var. AFAD Başkanımız talimat verdi. Tüm seçimlerde AK Parti Devrek’ten en yük oyu aldı. Öğretmenevinden, Stadına, Üniversitesinden yurtlarına her şeyi yaptık. Ama zamanla bunlar eskidi, sizlerin de desteği ile bunları yapacağız” dedi.

Özcan Ulupınar’ın proje desteği isteğine karşın Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki “Eskiler derdi ki, Dost Köyüne bahanesiz gidilmez, bizde geldik. Özcan Ulupınar için Devrek’e geldim. Biz Özcan beyle TBMM’de çalıştık. Çalışkanlığını, gayretini, dürüstlüğünü gördüm. Biz verdiğimiz sözü tutarız"

Özcan Ulupınar ve eşi Özlem Ulupınar, çarpışan arabalarla çocuklar gibi eğlendi... Özcan Ulupınar ve eşi Özlem Ulupınar, çarpışan arabalarla çocuklar gibi eğlendi...

Detaylar geliyor...

Editör: Haber Merkezi