Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Parti Meclisi toplantısında, 31 Mart'taki yerel seçimler için dördü büyükşehir olmak üzere 5 ildeki adaylar belirlendi.Adana 'da Zeydan Karalar, Hatay 'da Lütfü Savaş, Mersin 'de Vahap Seçer ve Aydın'da Özlem Çerçioğlu yeniden aday gösterildi. Ankara'nın Etimesgut ilçesinde de ünlü oyuncu Erdal Beşikçioğlu CHP'nin belediye başkan adayı oldu. İstanbul'da da Beyoğlu, Üsküdar'ın da aralarında olduğu çok sayıda ilçedeki başkan adayları da açıklandı.

Özgür Özel başkanlığında toplanan CHP Parti Meclisi'nde yerel seçimlerle ilgili görüşmeler sürüyor. PM toplantısında üçü büyükşehir olmak üzere 4 ildeki adaylar kesinleşti.

Buna göre, PM kararıyla Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Aydın Büyükşehir Başkanı Özlem Çerçioğlu, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer ve Hatay Büyükşehir Başkanı Lütfü Savaş yeniden aday gösterildi. Afyonkarahisar'da ise Aydın Milletvekili ve Grup Başkanvekili Burcu Köksal belediye başkan adayı olarak belirlendi.

TEKİRDAĞ'DA CANDAN YÜCEER

CHP'nin Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan adayı Candan Yüceer oldu.

İSTANBUL İLÇELERİ

Başakşehir Mesut Öksüz
Bayrampaşa Hasan Mutlu
Beyoğlu İnan Güney
Çatalca Erhan Güzel
Eyüpsultan Mithat M. Özmen
Gaziosmanpaşa Hakan Bahçetepe
Güngören Temel Akkoç
Sancaktepe Alper Yeğin
Silivri Bora Balcıoğlu
Şile Özgür Kabadayı
Tuzla Eren Ali Bingöl
Üsküdar Sinem Dedetaş

ERDAL BEŞİKÇİOĞLU DA ADAY OLDU

Ankara'nın Etimesgut ilçesinde de ünlü oyuncu Erdal Beşikçioğlu CHP'nin belediye başkan adayı oldu.

ANKARA

Kahramankazan: Selim Çırpan, Şereflikoçhisar: Mustafa Koçak

ANKARA ETİMESGUT'TA 'BEHZAT Ç' SÜRPRİZİ

CHP MYK, "Behzat Ç" dizisindeki başkomiser karakteriyle hafızalar kazınan oyuncu Erdal Beşikçioğlu'nu Ankara'nın Etimesgut ilçesinde belediye başkan adayı gösterme kararı aldı.

AYDIN

Buharkent: Ali Okkalı, Efeler: Anıl Yetişkin, İncirliova: Osman Gökmen, Karpuzlu: Tuğrul Ozan, Koçarlı: Özgür Arıcı, Kuşadası: Ömer Günel, Kuyucak: Uğur Doğanca, Nazilli: Gamze Yolcu Metin, Söke: Mustafa İberya Arıkan, Yenipazar: Malik Ercan

ANTALYA

Konyaaltı: Cem Kotan, Kumluca: Mustafa Köleoğlu, Manavgat: Niyazi Nefi Kara, Serik: Kadir Kumbu

CHP VEKİLLERİ ARASINDA TARTIŞMA

CHP Örgütü, yeni Belediye Başkanlarını ziyaret etti... CHP Örgütü, yeni Belediye Başkanlarını ziyaret etti...

CHP'de devam eden PM toplantısı esnasında Mersin vekilleri Hasan Ufuk Çakır ile Ali Mahir Başarır arasında tartışma çıktığı öğrenildi. İkilinin adaylar nedeniyle tartıştığı iddia edilirken Çakır'ın salondan ayrıldığı belirtildi.

Çakır, kendisi gibi Mersin Milletvekili olan Başarır'a "Yeter ulan!" diye bağırdı. Tartışmanın Mersin adaylarıyla ilgili olduğu öğrenildi. Mezitli Mevcut Belediye Başkanı Neşet Tarhan'ı destekleyen Çakır'ın, tartışma üzerine Başarır'a bağırdığı öğrenildi. 

Editör: Haber Merkezi