Zonguldak İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve muhtarlar iş birliği ile Cumhuriyetimizin 100. yılı kapsamında, ‘Çocuk gözüyle Zonguldak’ adı resim yarışması ödül töreni Esas 67 AVM’de protokol üyelerinin katılımı ile gerçekleşti.

Eski bir hikaye: Rum değirmencinin kızları Eski bir hikaye: Rum değirmencinin kızları

Zonguldak İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Zonguldak Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Bahçelievler, Terakki, Dilaver, Karaelmas, Baştarla, Rat, Çaydamar, Mithatpaşa, Birlik, Elvanpazarcık ve kardeş muhtarlıklar iş birliği ile Cumhuriyetin yüzüncü yılı kapsamında ‘Çocuk gözüyle Zonguldak’ adı altında resim yarışmasına yaklaşık 6000 öğrenci katılım sağladı.

Yapılan ödül törenine Zonguldak İl Milli Eğitim Müdürü Osman Bozkan, AK Parti Zonguldak Milletvekili Muammer Avcı,  Zonguldak İl Jandarma Alay Komutanı Kıdemli Albay Cezmi Yalınkılıç, ZBEÜ Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer katıldı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Terakki Mahallesi Muhtarı Ferit Arslantürk, “Yarışmamızın bu yıl ikincisini yaptık. ‘Çocuk gözüyle Zonguldak’ yarışmasına. Zonguldak merkeze bağlı 36 ilkokul dan yaklaşık 6000 öğrencinin katılımıyla Cumhuriyetimizin 100 yılında çocuk gözüyle Zonguldak resim yarışması 1 ve 2. sınıflar ve 3. Ve 4.’cü sınıflar olmak üzere iki kategoride toplam 30 öğrencimizi 2 adet bisiklet, 2 adet çeyrek altın, 2 adet gram altın, 15 tane tablet, 10 tane 750 TL'lik giyim çeki, 30 adet çanta, 30 çift ayakkabı, plaket madalya ve teşekkür belgesi verdik. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz” dedi.

Törenin ardından Madenci Korosu konser verdi.

Editör: Haber Merkezi