Devrek Belediyesinde devir teslim töreni düzenlenmedi. Özcan Ulupınar karşısında seçimi ağır bir yenilgi ile kaybeden Belediye Başkanı Çetin Bozkurt, devir teslim töreni düzenlemezken, Özcan Ulupınar'a Belediye'yi teslim eden de olmadı. 

Devrek belediye Belediye Özcan Ulupınar, mazbata töreninin ardından AK Parti Zonguldak Milletvekili Muammer Avcı, Saffet Bozkurt, AK Parti Zonguldak İl Başkanı Mustafa Çağlayan, Devrek İlçe Başkanı İsmail Cinbir, partililer ve vatandaşlarla birlikte Devrek Belediye Başkanlığı katına çıktı. Önceki dönem Belediye Başkanı Çetin Bozkurt, belediyeye gelmezken, belediyeyi yeni Belediye Başkanı Özcan Ulupınar'a  devreden de olmadı.

Devrek Belediyesi ve Devrek Belediyspor'da yapılan yolsuzluklara bir açıklama getirmeyen Çetin Bozkurt'un bu gün Devrek Belediyesi'ni Özcan Ulupınar'a teslim etmemesi büyük bir saygısızlık olarak yorumlandı.

Partililerle birlikte Devrek Belediyesi'ndeki görevine başlayan Özcan Ulupınar, "Kıymetli Hemşehrilerim, sizlerin teveccühü ile bugün görevimize başladık. Rabbim mahçup etmesin. Sizlerinde dualarıyla çok güzel işler başaracağız inşallah" diye konuştu.

Zonguldak/ DEVREK (31 Mart 2024 Mahalli Seçim Sonuçları)

AK Parti Devrek Belediye Başkan Adayı Özcan Ulupınar, Belediye Başkanı ve CHP Belediye Başkan Adayı Çetin Bozkurt’a 758 oy (%5,08) fark atarak Devrek Belediye Başkanı seçildi.

TOPLAM SEÇMEN: 19.792

Özcan Ulupınar, Çevre Bakanı Özhaseki ile görüştü... Özcan Ulupınar, Çevre Bakanı Özhaseki ile görüştü...

Kullanılan Oy: 15.668

Geçerli Oy: 14.935

DEVREK: AKP (ÖZCAN ULUPINAR)

Özcan Ulupınar (AKP): 7.221 ( % 48,35)

Çetin Bozkurt (CHP): 6.463 ( % 43,27)

Erol Kaptan (MHP): 366 (%2,45)

Yakup Kurubaş (YRP): 337 (%2,26)

Mustafa Taşçı (SP): 206 (%1,38)

Ulupınar Mazbtaaa

Editör: Haber Merkezi