Türkiye Kadınlar Basketbol Birinci Ligi (TKBL)'de mücadele eden Zonguldak Spor Basket 67 Takımı ligin ikinci yarısında Emlak Konut Gelişim Spor Kulübü Takımı’nı Zonguldak site kapalı spor salonunda ev sahibi olarak karşıladı.

Geçtiğimiz haftalarda 6’ncı maçında 6’ncı galibiyeti alarak ilk yarıyı lider tamamlayan  Elcab kablo Zonguldak Hentbol Spor Kulübü, temsilcimiz Zonguldak spor basket 67 takımını yalnız bırakmadı.

TFF'ye, Ankaraspor - Nazilli Belediyespor maçına ilişkin inceleme çağrısı TFF'ye, Ankaraspor - Nazilli Belediyespor maçına ilişkin inceleme çağrısı

Elcab Kablo Zonguldak Hentbol Kulüp Başkanı Nejdet Tıskaoğlu, “Her maçın çok çekişmeli geçtiği ve yine müthiş mücadelesi ile karşılaşmayı 67 - 62 skor ile çok rahat kazanan Potanın elmaslarını tebrik ediyorum. Türkiye kadınlar Basketbol Ligi Zonguldak temsilcimiz, Zonguldakspor basket 67 takımı ve hentbol takımımızın Zonguldak’ımızda iki salon takımı olarak  lider olmaları kentimiz adını gurur kaynağıdır. İlimizde böyle başarılara vesile olmak ve imza atmak birçok sporcu kardeşlerimize ışık olmak bizleri ayrıca onurlandırmaktadır. Zonguldak zafere doymuyor… Hep birlikte adım adım şampiyonluğa ifadelerine yer verdi”

Editör: Haber Merkezi