Sektörün EN'leri bu fuarda buluşuyor... Sektörün EN'leri bu fuarda buluşuyor...

Ramazan Ayı’nın yaklaşması nedeniyle hazırlıklarını ve çalışmalarını bu yönde hızlandıran derneğin yönetim kurulu başkanı Bilgin Bayat “Şubat ayında da kapımızı çalan kimseyi geri çevirmemenin mutluluğu içindeyiz” dedi.
İnsanlık İçin Elden Ele Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Bilgin Bayat açıklamasında “Şubat ayında da dernek olarak faaliyetlerimizi hızlı bir şekilde devam ettirdik. Bir çocuğumuzun bot mont kışlık kıyafet ihtiyacını giderdik. Yine onlarca aileye kumanya desteği sapladık. Birçok ailemizin eksik olan ev eşyalarını tamamlaması konusunda destek olduk. Fiziksel rahatsızlığı ve yürümekte zorluk çeken bir hastamızın ortopedik yatak ihtiyacını karşıladık. Birçok öğrencimize test ve çalışma kitabı desteğinde bulunduk. Yine şehir dışında tedavi gören çocuk ve vatandaşlarımızın yol ve harcırahlarına destek olduk. Kısacası şubat ayında kapımızı çalan yaklaşık 80 kişiye hayırsever ve bağışçılarımızın desteği ile katkı verdik. Muhtarlarımız, Belediyelerimiz, STK’larımız ve devlet kurumlarımız ile sürekli istişare halinde vatandaşlarımıza destek olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.
Hayırseverlere çağrıda bulunarak ihtiyaç sahiplerine destek olmak için katkılarını beklediklerini ifade eden Bayat, “Şimdi yaklaşan Ramazan ayı ile birlikte hazırlıklarımızı bu yönde yapıyoruz. Tüm bağışçı ve gönül dostlarımızdan hayırseverlerimizden Ramazan ayında ihtiyaç sahiplerine destek olabilmek adına katkılarını bekliyoruz. Bağışlarını ayni olarak yapabilirler, derneğimize gelerek bizzat bağış yapabilirler veya derneğimizin resmi hesaplarına bağış şeklinde yapabilirler. İsterlerse kendilerini ihtiyaç sahipleriyle buluşturabiliriz, bağışlarını kendileri de yapabilirler. Son olarak tekrar destek veren herkese sonsuz teşekkürlerimizi sunuyor ve diyorum ki Paylaştıkça çoğalır” dedi.

Editör: Haber Merkezi