Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal’ın, Abalı Cami temel atma töreninde anlattığı hikayenin videosu ile sosyal paylaşım sitesindeki kendi sayfasından yaptığı paylaşım, Kent Meydanı Projesi ihalesi konusunda kafalarda soru işaretlerine neden oldu.

Başkan Hüseyin Uysal paylaşımında, Kent Meydanı Yer Altı Otopark ve Cami Projesi'ne ilişkin İstanbul’dan aldığı bazı bilgilerin kendini çok üzdüğünün altını çizerek, ‘Allah'a şükür aklımız da zekamız da bu durumdan çıkmak için bize yeter’ dedi.

İşte Uysal’ın Kent Meydanı Projesi ihalesi ile ilgili merak uyandıran paylaşımı;

“Güzel Şehrimin Güzel İnsanları, birden fazla dosya alınmasına rağmen sadece 1 kişinin ihalesine girdiği, iptal edilen ve kısa sürede tekrar ihalesi yapılacak olan İlçemiz Kent Meydanı Yer Altı Otopark ve Cami Projesi'ne ilişkin dün İstanbul'da aldığım bilgiler beni çok üzdü. Bugün Abalı Cami temel atma töreninde anlattığım ve sizlerinde 1 dakikanızı ayırarak dinlemenizi istediğim hikaye, aslında her şeyi özetliyor. Allah'a şükür aklımız da zekamız da bu durumdan çıkmak için bize yeter.”

Başkan Hüseyin Uysal’ın, ihalenin iptal edilmesine atıfta bulunduğu hikayeyi https://www.facebook.com/druysalhuseyin/ linkindin izleyebilirsiniz.

Editör: TE Bilisim