2. Zonguldak Genel Ticaret Fuarı'nda buluşalım... 2. Zonguldak Genel Ticaret Fuarı'nda buluşalım...

Zonguldak Belediyesinin borç döküm listesi pankart olarak Belediye binasına asılması tartışmaları sürüyor.

AK Parti Zonguldak İl Başkanı Mustafa Çağlayan’a sert sözlerle yanıt veren CHP Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Osman Zaimoğlu, “Sen hangi pişkinlikle eleştirmeye kalkıyorsun?” dedi.

CHP’li Osman Zaimoğlu yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi;

 “Sayın Cumhurbaşkanıyla arasının çok iyi olduğunu söyleyen dönemin belediye başkanı niye bu borcu TL'ye çevirip Zonguldak'ı böyle büyük bir yükten kurtarmadı? Sorusunu iktidar partisinin Zonguldak sorumlularına yöneltti.
On yıl önce kiralanmış tek aracın hesabını soranlar önce 85 tane kiralık aracın hesabını vermesi gerektiğini ifade eden Zonguldak Merkez ilçe Başkanı Osman Zaimoğlu:
“Kelime oyunlarıyla Zonguldak'ı ve ülkeyi yönetmeye çalışanlar halkın gün gün bunların yalan söylediğini tespit ederek hem yerelde, hem genelde bu insanları tasfiye ettiği çok net bu seçim sonuçlarında ortaya çıkmıştır. Halen daha bunun üzerinden siyaset yapıp bir şey elde etmeyi düşünüyorlarsa devam etsinler. Bu da bizim işimize gelir. ‘Belediye Başkanlığı Ağlama duvarı değil’ diyenler; niye geçmiş Belediye Başkanına iktidar gücüyle övünüyorsun özellikle atık su arıtma bedelinin EURO oluşu bu biliyorsunuz hazine garantili. Sen iktidarsın Sayın Cumhurbaşkanıyla da çok iyisin. Bir dediğin iki olmuyor. Onun eli senin sırtında. AK Parti belediye başkanı için söylüyorum. O dönemin. Niye bunu TL'ye çevirip de Zonguldak'ı böyle büyük bir yükten kurtarmadınız? 
Bir başka yetkilisi; işte biz diyor 2014’de kuka vardı da şöyle oldu’ diyor. Muhterem. Kuka gelmiş, o günün şartlarına lazımmış, kiralanmış, sonra yollanmış, şu olmuş, bu olmuş. Sen 85 tane kiralık aracın önce hesabını ver! Şu anda Belediye başkanımın yasakladığı makam arabası olarak kullanılmasının kaldırdığı sadece halka hizmet edecek araçların kullanılmasına müsaade ettiği, şu andaki 85 tane kiralık alıcı ben mi kiraladım Zonguldak Belediyesi olarak? Sen hangi pişkinlikle bunu eleştirmeye kalkıyorsun. Artık insanları siyaseten algıyla ve yalanla kandırma dönemi bitmiştir. Ruhuna el Fatiha” dedi.

Editör: Haber Merkezi