Karadeniz Ereğli’de ilk çilek hasadı yapıldı Karadeniz Ereğli’de ilk çilek hasadı yapıldı

Kdz. Ereğli ilçesinde esnaflık yapan Kepez Mahallesi sakinlerinden Ömer Faruk Arslan, AK Parti Kdz. Ereğli Belediyesi Meclis Üyesi Tahsin Duru’nun arsa rantçılığı yaparak kendisini mağdur ettiğini iddia etti. 

İYİ Parti Kdz. Ereğli Belediye Başkan Adayı Murat Sesli, İYİ Parti Kdz. Ereğli Belediyesi 1. Sıra Meclis Üyesi Adayı Op. Dr. Evrim Balbaloğlu ile belediye meclis üyesi adayları ve Kdz. Ereğli Belediyesi önceki dönem başkanlarından Murat Sesli bu gün çarşı merkezinde esnafları ziyaret etti. Esnaflara ‘hayırlı işler’ dileyerek destek isteyen Kdz. Ereğli Belediyesi önceki dönem başkanlarından Murat Sesli gördüğü ilgi ve sevgi nedeniyle büyük moral depoladı. Gezi sırasında esnaflık yapan Kepez Mahallesi sakinlerinden Ömer Faruk Arslan, AK Parti Kdz. Ereğli Belediyesi Meclis Üyesi Adayı Müteahhit Tahsin Duru’nun arsa rantçılığı yaparak kendisini mağdur ettiğini anlattı. Arslan konuşmasında “Sayın Başkanım Kdz. Ereğli Belediyesi’nin 18 uygulamasında milyonlarca lira zarara uğradım. Bunu yapan AK Parti Belediye Meclis Üyesi Adayı Tahsin Duru. Arsasını köhne yerden aldı, deniz manzaralı yerime taşıdı. Bununla ilgili lütfen vatandaşlara ve Kdz. Ereğli halkına yardımcı olun. Ben AK Parti’nin belediye başkan adayına bizzat konuşarak, bütün belgelerimi gösterdim. Bana dediği cümle şu oldu; ‘Tahsin Duru arsasını değerlendirmiş.’ Yani bu ne demek? ‘Arsa rantçılığı yapıyor’ demek. Biz mağduruz başkanım. Allah yolunuzu açık etsin. Ben size inanıyorum.”

Kdz. Ereğli’de imar, iskani ruhsat, revizyon ve 18 uygulamasından ne kadar mağdur olan varsa hepsinin sorunlarını vatandaşların lehine olacak şekilde çözeceklerini ifade eden Sesli, göreve geldiklerinde arsa rantçılığına müsaade etmeyeceklerini söyledi. Sesli konuşmasında “Göreve geldiğimiz zaman imar, iskan, ruhsat, revizyon ve 18 uygulamasında kim mağdur edilmişse, mağduriyetlerinin tamamı giderilecek. Net söylüyorum. Bende söz veriyorum; göreve geldiğimizde 18 uygulaması ve revizyonda kim mağdur edilmişse, mağduriyetlerinin tamamı giderilecek. Bizim olduğumuz yerde rant olmaz, bizim olduğumuz yerde avanta olmaz. Bizim olduğumuz yerde rüşvet olmaz.” Dedi.

Muratsesli Meclisüyesi

Editör: Haber Merkezi