Saadet Partisi(SP)İl Başkanı Burak Erol, Saadet Partisi Bartın Merkez İlçe kongresine katılarak Fevkani köprüsünü ele aldı. 

Saadet Partisi İl Başkanı Burak Erol, yaptığı konuşmada Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan’a seslenerek, “Kantar fişlerini niye göstermiyorsun çünkü kantar fişleri ortada yok. çünkü tartılmadı. Kantar fişlerini istiyorum. Kantar fişlerini arzu ediyorum. Bunu milletin adına soruyorum. Kantar fişleri çıkmadığı sürece her gün bunu soracağım”dedi.

Zonguldak Fuarına davet var… Zonguldak Fuarına davet var…

‘Bizim aklımızla alay ediyorlar’

Saadet Partisi İl Başkanı Burak Erol, “Ben endüstri mühendisiyim, kendim mühendislik diplomam var. 25 yıllık mühendisim ben. Çeyrek asırdır mühendislik yapıyorum. İnşaat, makine, ateşe dayanıklı malzeme sektörü. Bıraktım şimdi ticaret yapıyorum. Şirketlerim var. Belediye başkanına diyorum ki, sen belediye başkanısın. Bankamatik kartını takıyorsun maaş alıyorsun. Ben il başkanıyım kamu adına iş yapıyorum maaş alıyorum. Sen kamu adına iş yapıyorsun sana soruyorum. Fevkani köprüden ne kadar hurda çıktı. Niye bunu soruyorum. Belediye başkanlığı yönetimi dedi ki, kardeşim ben Zonguldak’ın merkezinde herkesin gözünün önünde olan bu köprüyü kaldıracağım. Tamam köprü misyonunu tamamladı. Oke. Saadet Partisi olarak eyvallah imza attık. Mühendis gel sen bu köprüyü yık 3 milyon 450 bin lira ver. Köprünün hurdasını temizle. Buradan çıkan hurda senin olsun. 3 milyon 450 bin lira müteahhit belediyeye veriyor, kamuya. Bende müteahhitim 5 milyon para harcadım. Hadi yuvarladım 10 milyon para harcadım. Ya diyorum ki köprüyü kaldırdınız, siz bunun hurdasını ne kadar kilo geldi ortada bir şaibe var. Elimde kanıt yok belge yok vatandaş konuşuyor. Bir kısım diyor 1800 ton bir kısım diyor ki 3800 ton, bir kısım diyor ki 5800 ton. Yanlış iş yaptın demiyorum açıklama yapan bu şaibeyi ortadan kaldır. 5800 tonu çarpıyorum 63 milyon 200 bin lira yapıyor. 3500 tonu çarpıyorum 40 milyon para yapıyor. 30 milyon para kaldı bir boşluk var. Bu hurdanın bu kadar değeri varsa sen kendin niye yapmadın? Kamuyu niye zarara uğratıyorsun? Ben belediye başkanına soruyorum belediye başkanı yönetimine soruyorum bana başından cevap geliyor AK Parti il başkanından cevap geliyor. Bana cevap vermiyor orataya konuşuyor. Bizim aklımızla alay ediyorlar”dedi.

‘Fevkani köprüsünün hurdaları tartılmadı’

Fevkani köprüsünün hurdalarının tartılmadığını ifade eden Başkan Erol, “Sen şimdi ki yıkılmadan önceki raporu niye önüme getiriyorsun. Sen bunu yıkmışsın kantar fişlerini getirsene. Saadet Partisi il başkanı biz bunları ölçtürdük baktırdık, 200 tır hurda çıktı. Kantar fişleri burada sonuç burada çıkan hurda bu. Sonuç bu. Kantar fişlerini niye göstermiyorsun çünkü kantar fişleri ortada yok. çünkü tartılmadı. Kantar fişlerini istiyorum. Kantar fişlerini arzu ediyorum. Bunu milletin adına soruyorum. Kantar fişleri çıkmadığı sürece her gün bunu soracağım”diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi