Türk Eğitim-Sen Zonguldak Şube Başkanı Şahin Ören, sosyal paylaşım sitesinde bazı üyelerinin Müdür ve Müdür Yardımcılığı karşılığında Sendikayı sattığını söyledi.



Ören, kendine ait sosyal paylaşım sitesinde "SAYILARI ÇOK AZDA OLSA BAZI ÜYELERİMİZİN MÜDÜR VE MÜDÜR YARDIMCILIĞI İÇİN SENDİKAMIZI SATTIĞINI ÜZÜNTÜYLE ÖĞRENDİM. YARIN DAHA YÜKSEK BİR MAKAM İÇİN HANGİ ONURUNUZDAN VAZGEÇECEKSİNİZ. YAZIK ÇOK YAZIK. UZAKTAN DA ADAMA BENZİYORDUNUZ." dedi.



Bu paylaşımın ardından yorumlarda bulunan Türk Eğitim Sen Zonguldak Başkanı Şahin Ören, ". Makam verip onları kullanıyorlar. Yani bu arkadaşlar ne isa ya yaranıyorlar nede Musa ya. Oğlum hepiniz rezilliğinizde boğulun" dedi.



 



İşte o paylaşım ve yorumlar...



SAYILARI ÇOK AZDA OLSA BAZI ÜYELERİMİZİN MÜDÜR VE MÜDÜR YARDIMCILIĞI İÇİN SENDİKAMIZI SATTIĞINI ÜZÜNTÜYLE ÖĞRENDİM. YARIN DAHA YÜKSEK BİR MAKAM İÇİN HANGİ ONURUNUZDAN VAZGEÇECEKSİNİZ. YAZIK ÇOK YAZIK. UZAKTAN DA ADAMA BENZİYORDUNUZ.



 



 



Süleyman Çakrak Bunlar herşeyden vaz gecerler



 



Özcan Tavukcu Bizde kemikli et vardı .Adamlar kemiğe raziysa yapacak birşey yok baskan .



 



Süleyman Çakrak Bu dogru



 



Berat Cıbır Bunlar dün vardı bugün de olacak.Menfaat günümüzde herşey olmuş.Kucuk makamlar bile onur haysiyet ve şerefi yok edebiliyor.Buna rağmen kemiksizler her dönemde rağbet görüyor.Uzucu olan da bu.



 



Hasan Özsaraç Gülümsemek güzeldir hayata.:))



 



Yaşar Genç Gidene dur diyemeyiz başkan zaten niyeti bozmuşlar. Kalben yanımızda değilse ruhlarla işimiz yok bizim



 



Alparslan Metin Çıkarları için din de değiştirir bu omurgasızlar



 



Mustafa Murat Türker Çakalda adamlık aranmaz, yarın devran döner senden fazla dava adamı olurlar Şahin kardeşim vatan millet aile bunlar için bedeli olan kavramlar



 



Şahin Ören Yol arkadaşlarımızla birlikte onur mücadelesi yapıyoruz. Bu mücadelede vatan var, bayrak var, türkçe var, Cumhuriyet var, Turan var, Atatürk var, hak var, hukuk var. Ve iddia ediyorum adamlar bu duruşumuza saygı duyuyorlar. Ama bizden gidipte diz çökenlere saygı duymuyorlar. Çünkü yarın da onları satacaklar. Makam verip onları kullanıyorlar. Yani bu arkadaşlar ne isa ya yaranıyorlar nede Musa ya. Oğlum hepiniz rezilliğinizde boğulun



 



Şerif Cihan Madammışlar demek ki



 



Hasan Aydoğan Üzülmeyin başkanım. Kalan sağlar bizimdir... Gittiklerine göre zaten hiç bizimle olmamışlar demektir..



 



Abdurrahman Arık Makam ve mevki uğruna dava arkadaşlarını satan kişi zaten ülkücü hiç olmamıştır. Çürük elmalar temizlensinki yola daha sağlam devam edebilelim. Ne mutlu Türküm diyene.
Editör: TE Bilisim