Gülüç Belediyesinde çalışan bayan personellere sarkıntılık ve cinsel istismarda bulunması nedeniyle yargılanan İYİ Parti Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş, beldeyi adeta suç mahalline çevirdi.

Fabrikadan yayılan kötü koku mahalleliyi sokağa döktü Fabrikadan yayılan kötü koku mahalleliyi sokağa döktü

Belde de bulunan bir inşaat firmasında kalfa olarak çalışan dar gelirli Nazim Aydın’ın üzerine İnşaat şirketi kuran Belediye Başkanı Demirtaş’ın Gülüç Belediyesi ile bu yolla ticaret yaparak hortumladığı ortaya çıktı.

İnşaat işçisi Nazım Aydın adına kurulan şirketin sadece Gülüç Belediyesi ihalelerine girdiği ve doğrudan temin işlere fatura kestiği piyasaya kesilen hiçbir faturası olmadığı öğrenilirken, yapılacak denetim ardından her şeyin ortaya çıkacağı belirtildi.

Gülüç’te adı hortumcu başkan olarak anılan Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Mustafa Demirtaş, Erçay Elektrik firması sahibi Erkan Çay üzerinden şişirilmiş faturalarla Belediyeye fatura kestirerek kamu zararına neden olmuş, olayın kamuoyuna yansıması üzerine belde de bulunan farklı firmalara fatura kestirerek çıkar sağlamayı sürdürüyor.

Belediye Başkanı olduktan sonra malvarlığında ciddi artış olan Demirtaş’ın ailesi başta olmak üzere şoförü ve Nazım Aydın’ın hesaplarının incelenmesi bekleniyor.

Nazımaydın 123

Editör: TE Bilisim