Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi Onkoloji bölümünde tedavi görmekte olan yeni Adım Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Erhan Çakmak bugün sabah vefat etti.
Merhum Erhan Çakmak ilk olarak Çatalağzı Beldesinde ki evinin önünde Kur'an-ı Kerim okundu dualar edildi ve helallik alındı.
Ardından Çatalağzı Merkez Camii'nde ikindi namazına müteakip cenaze töreni düzenlendi.

Cenaze törenine, Vali Osman Hacıbektaşoğlu,  Zonguldak eski milletvekili Özcan Ulupınar, Zonguldak Eski Valisi Yavuz Erkmen, Kilimli Kaymakamı Necdet Özdemir Çatalağzı Belediye Başkanı Adnan Akgün, Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Mustafa Öztürk, muhtarlar derneği Başkanı Şerafettin Nas, GMİS Genel Eğitim ve Teşkilatlandırma Sekreteri Tayfun Demir, ZGC Başkanı Derya Akbıyık, KGD Başkanı Mustafa Emen, Saadet Partisi Merkez ilçe İsmail Üstünyer, Milliyetçi Hareket Partisi Kilimli İlçe Başkanı Vedat Savaş, Zonguldak Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Muharrem Coşkun, Jandarma Komutanı Albay Cezmi Yalınkılıç , iş insanı Seyfi Demir ile gazeteciler ve sevenleri katıldı.

Şehit yakını ve Gazi'le su indirimi... Şehit yakını ve Gazi'le su indirimi...

Kılınan cenaze namazının ardından ise merhum Erhan Çakmak Çatalağzı aile mezarlığında dualar ve göz yaşları içerisinde toprağa verildi.

Editör: Haber Merkezi