Başkan Ulupınar, “31 Mart 2024 tarihinde yapılan seçimler, ilçemize ve ülkemize hayırlı uğurlu olsun. Seçimlerde demokrasi örneği sergiledik. Uyum içinde çalışacağız çünkü ortak paydamız Devrek’tir. İlk toplantımızı gerçekleştiriyoruz. İlk etapta belediyemizin röntgenini, fotoğrafını çekip hizmete başlayacağız. İnsanımız bizden hizmet bekliyor. Bu vesileyle seçilen tüm arkadaşlarımı kutluyor, başarılı çalışmalar diliyorum” dedi.

Daha sonra gündem maddelerine geçildi ve Meclis Başkanlık Divanına Üye seçimi yapıldı. Meclis Birinci Başkanvekilliğine Sezgin Gül, Meclis İkinci Başkanvekilliğine Nergiz Çelik seçildi. Meclis Katip asil üyeliklerine; Uğur Erdem, Mithat Çavuşoğlu,

Özcan Ulupınar ve eşi Özlem Ulupınar, çarpışan arabalarla çocuklar gibi eğlendi... Özcan Ulupınar ve eşi Özlem Ulupınar, çarpışan arabalarla çocuklar gibi eğlendi...

Meclis Katip yedek üyeliklerine de Tuncay Mezir ve Serpil Özmen seçildi.  Meclis İhtisas Komisyonlarına üye seçimi yapıldı. Plan ve Bütçe Komisyonuna; Çetin Kuzlu, Tuncay Mezir, Uğur Erdem, Caner Gürcan Onbaşı, Arzu Belgin Karagülle, İmar Komisyonuna;  Sezgin Gül, Çetin Kuzlu, Serpil Özmen, Şeref Aydınlı, Recep Korun, Türlü İşler Komisyonuna da, Tuncay Mezir, Nergiz Çelik, Mithat Çavuşoğlu, Mithat Yüksel ve Muhammet Koçbaş seçildi.

     Encümene üye seçimlerine geçildi.  Encümen üyeliklerine; Çetin Kuzlu ile Tuncay Mezir seçildi.

     İl Özel İdare ve Belediyeler Çevre Altyapı Temel Hizmetler Birliğinde görev alacak asil ve yedek üyeler belirlendi. Buna göre Serpil Özmen asil, Nergiz Çelik de yedek üyeliğe seçildi. Batı karadeniz Kalkınma Birliğinde görev alacak asil üyeliğe Adem Topal, Yedek üyeliğe de Uğur Erdem seçildi. Tarihi Kentler Birliğinde görev alacak isimler de şöyle belirlendi; Adem Topçu (asil), Mithat Çavuşoğlu (yedek).

     Belediye Başkanının 2023 Faaliyet Raporu okundu ve 4/3 nitelikli çoğunluk sağlanamadığından faaliyet raporu kabul edildi.

     Belediyenin 2023 Mali Yılı Denetim Komisyonu Raporu okunarak Meclis üyelerine bilgi verildi.

     Başkan Özcan Ulupınar, meclis üyelerine teşekkür ederek, bir sonraki toplantının 2 Mayıs 2024 Perşembe günü saat:16.00’da Belediye Meclis Toplantı Salonunda yapılacağını belirterek, toplantıyı sona erdirdi.

Editör: Haber Merkezi