AK Parti’nin 5 yıl önce seçim kazanmak için tanzim yerleri açarak halka hıyar, çarliston ve biber sattığını hatırlatan İl Başkanı Dural, Kent Lokantası projesiyle Zonguldak halkına 4 kap yemeği 40 TL’ye vereceklerini söyledi.

CHP Zonguldak İl Başkanı Dural yaptığı açıklamada, “Yoksulluğu yaratanlar, yoksulluğu sona erdiremezler. AK Parti iktidarında memleketimizde çok büyük yoksulluk var, açlık sınırının altında yaşayan insanlarımız var. AK Parti iktidarının yoksulluğu yönetmeye talip olmadığını görüyoruz. Gıda kolileri ile yapılan siyasetin de hiçbir noktaya varamayacağı da çok açıktır. Kent Lokantası fikrimiz İstanbul ve bir çok yerde hayata geçmiş durumda, halkımız kent lokantası hizmetinden memnunlar.

ZBEÜ Hastanesinin akademik kadrosu genişliyor ZBEÜ Hastanesinin akademik kadrosu genişliyor

Fakat bakıyorsunuz iktidar ve yandaşlar Kent lokantası fikrinden çok rahatsızlar. Niçin siz 4 kap yemeği 40 lira gibi düşük bir ücretle halkın yemesinden rahatsız oluyorsunuz, anlamak çok zor. 5 yıl önce yerel seçimleri kazanmak için seçim meydanlarında tanzim satış yerleri açıp, hıyar, çarliston ve biber satan AK Parti bu seçimde vatandaşın 4 kap yemeği 40 TL’ye yemesini neden garipsiyor. Kent lokantalarını neden eleştiriyor diye söyleyebiliriz” dedi.

Editör: Haber Merkezi