TÜGVA Türkiye Gençlik Vakfı  Kozlu Temsilciği Başkanı Ömer Abacı tarafından Kozlu Lemariz Restauranta düzenlenen Liseli gençler kahvaltıda buluşma ve kaynaşma toplantısına Kozlu Belediye başkanı Kerim Yılmaz katılarak gençlerle istişare etti.

Başkan Yılmaz yaptığı konuşmada "Gençler sizler, bu milletin ve Türkiye'nin geleceğisiniz, umudusunuz. Ecdadın  mirasının sadece büyüklüğünün değil, getirdiği sorumluluğun da  olan gençlik olarak sizler bizim gururumuzsunuz. Her birinizin ahlakına,  kabiliyetine, gayretine, azminize ve başarılı olacağına  inanıyorum. Türkiye Gençlik Vakfı Türkiye'de bir markadır İlçemizde bu markanın yer alması bizi gururlandırıyor. İlçemizdeki  gençlerimizin, mukaddes değerlerin, milli hedeflerin  takipçisi ve sahibi olması gerekiyor. Gençlerimizi sokaklardan kahve köşelerinden ve kötü alışkanlıklardan korumak adına İlçemizde TÜGVA Kozlu Temsilciliğinin de bir tesise kavuşması için ne gerekiyorsa yapacağım. İlçemizde  geleceğini başka mecralarda, başka yerlerde arayan tek bir gencimiz kalmayana  kadar  ve kendi medeniyet köklerinden ve  hazinelerinden habersiz hiçbir gencimiz kalmayana kadar, hiçbirimize durmak,  dinlenmek yoktur. Tarih boyunca bunu defalarca başardık, bugün de başaracağız.’’ dedi.

Programa Ak parti İlçe başkanı Ahmet Gören  Zonguldak TÜGVA İl başkanı Murat Yılmaz İlçe Müftüsü Şevket Bulut Türkiye Gençlik Vakfı Kozlu Temsilcisi Ömer Abacı Kozlu Çalışan Gençlik Koordinatörü Adem Şahin İlçe Milli Eğitim Müdürü Mansur Gök Okul Müdürleri Öğretmenleri ve Öğrenciler katıldı.


Editör: TE Bilisim