Zonguldaklı iş adamları 'Best of Zonguldak Birlik Beraberlik Gecesi'nde bir araya geldi Zonguldaklı iş adamları 'Best of Zonguldak Birlik Beraberlik Gecesi'nde bir araya geldi

Zonguldak’ta başarılı çalışmaları ve güler yüzü ile halkın gönlünde taht kuran önceki İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş, Manisa İl Emniyet Müdürlüğü görevine atanmasının ardından kısa sürede vatandaşların sevgisini kazandı.

Zonguldak’ta olduğu gibi güler yüzü ile güven ve huzur sağlayan Manisa İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş burada da kısa sürede halkın gönlüne girdi.

Manisa 45.com internet sitesinde “Biz böyle bir emniyet müdürünü ilk kez görüyoruz” yazısı ise beğeni topladı.

Yerel haber sitesi şu görüşlere yer verdi;

Gazetemizin yaptığın kısa bir araştırma sonrası Manisa Emniyet Müdürü Fahri Aktaş ülkemizde bu güne kadar hiç görülmemiş ve de hiç alışılagelmemiş ilkleri yaşatarak Türkiye’de bir rekora imza atıyor. Manisa ili’ne atandığı günden bu güne hem Manisalının, hem Manisa’nın sorunlarını yakından incelemek şehrin dokusunu sokak, sokak dolaşarak yakından görmek ve her vatandaş ile sohbet ederek sorunları dinleyen bir siyasetçi değil bir atanmış devlet memuru üstelik şehrin güvenliğinden birinci derecede sorumlu. Aktaş halkla bütünleşmek adına seçilmişlerin fevkinde bir performansla bu etkinlikleri şaşırtıcı biçimde sürdürüyor ve halkın büyük beğeni ve taktirini alıyor. Halkın asayiş konusunda tüm taleplerini zaman ayırarak dinleyen bir emniyet müdürü belki de yaşamları boyunca ilk kez gördüklerini açıklayan mahalle ve sokak sakinleri “ biz böyle bir emniyet müdürünü ilk kez görüyoruz “ Manisa olarak çok şanslıyız. Bizi ziyaret eden müdürümüzü diğer mahallelerde soruyor. Onlara bekleyin bir gün ansızın gelebilir demiyoruz. Bir gün ansızın mutlaka gelecektir diyoruz şeklinde açıklamalarda bulunmaları da dikkatleri çekiyor. Manisalının her geçen gün için beğenisi ve güvenini kazanan Fahri Aktaş’ı geldiği kentlerden sorgulayan bir vatandaşımız aynen şöyle diyordu, Zonguldaklılar Emniyet Müdürlerinden ayrıldıkları zaman çok üzülmüşler ve bize gelen Emniyet müdürümüzün kıymetini bilin, biz kıymetini bildik ama bizden size geldi çok şanslı olduğunuzu onu tanıdıkça anlayacaksınız diyorlar. Biz şimdi müdürümüzü tanıdıkça çok şanslı olduğumuzu görüyoruz. 
Emniyet Müdürü Aktaş dün de Yunusemre, fatih mahallesinde halkıyla bütünleşerek sorunlarını dinledi. Mahalle Muhtarı Doğan Akın ile birlikte vatandaşla tek, tek konuşarak hem hoş sohbet hem sorunu kaynağından öğrenerek ve halkıyla kucaklaşma keyfini yaşadığı gözlemleniyordu. Her zaman olduğu gibi mahalle esnafları dükkanlarına bir emniyet müdürünün baskın değil hal hatır sormak için geldiğini görmemin mutluluğunu yaşadıkları gözlerindeki memnuniyet ifadesinden yansıyordu. Esnaflardan biri ile yaptığımız kısa söyleşide. “ biz böylesini ilk kez görüyoruz. Allah her şehrin böyle bir müdüre sahip olmasını nasip eylesin. Başka ne diyeyim ben böylesine hiç tanık olmadım dedi.
Ve Bir gün daha Fahri Aktaş’ın günlüğüne böylece ilave edilmiş oldu.

Editör: Haber Merkezi