Yeni seçilen Başkanlar ilk ziyareti Meclis’e yaptı… Yeni seçilen Başkanlar ilk ziyareti Meclis’e yaptı…

Mimar Fırat Birkan: 6 Ocak akşamı, değişimin ve gençliğin rüzgarı Zonguldak'ta esecek

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Zonguldak Belediye Başkan Aday Adayı Mimar Fırat Birkan, herhangi bir anlaşmanın içerisinde olmadığını, kendisine güvenen ve destek veren üyeleri mahcup etmeyerek değişim ve gençliğin mimarı olacağını söyledi. Birkan, “6 Ocak akşamı değişimin ve gençliğin rüzgarı Zonguldak’ta esecek. Ekibimle birlikte hiçbir anlaşmanın içerisinde olmadan kararlılıkla ön seçimden zaferle çıkacağımıza inancım tam.” dedi.

Mimar Fırat Birkan, 6 Ocak’ta Zonguldak Belediye Başkan Aday Adayı belirlenmesi amacıyla gerçekleştirilecek ön seçim için çalışmalarını sürdürüyor. Üyelerin desteğini arkasına alan Birkan, değişim ve gençlikten yana olan tüm üyeleri, sosyal belediyeciliğin mimarı olmaya davet etti. Birkan’ın aday adaylığını açıkladığı ilk günden bugüne kadar sürdürdüğü birleştirici, kucaklaştırıcı ve tüm paydaşları yönetim planına davet ettiği açıklamaları büyük yankı uyandırdı. 
Birkan, birleşerek ve kucaklaşarak ön seçimi kazanacağını ifade ederek, “6 Ocak’ta gerçekleşecek ön seçim öncesi çalışmalarımızı ilk gün ki heyecanla sürdürüyoruz. Üyelerimiz ile bir araya gelerek yönetim planımızı anlatıyorum. Ekibim proje çalışmalarını aldığımız geri dönüşlerle sürdürüyor. Projelerimizi açıkladığımızda halkımız ve üyelerimiz belediyeden beklentilerini karşılayan çalışmalar olduğunu görecek. Tüm paydaşlarımızla birlikte sosyal belediyeciliğin mimarı olacağız. Mali disiplini sağlayan kültürel ve sanat etkinliklerinin bol olduğu yönetimin mimarı olacağız. Birlikteliğin, kucaklaşmanın mimarı olacağız. Hep birlikte başarmanın mimarı olacağız.” dedi.
 

6 OCAK’TA DEĞİŞİMİN VE GENÇLİĞİN RÜZGARI ZONGULDAK’TA ESECEK

Üyelere mesaj gönderen Birkan, “Bu süreçte asıl amacımız Zonguldak Belediyesi’ni CHP’ye kazandırmak olmak ile birlikte bu hedefi ‘birlikte başaracağız’ diyen tüm üyelerimizin desteklerini bekliyorum. 6 Ocak akşamı değişimin ve gençliğin rüzgarı Zonguldak’ta da esecek. Ekibimle birlikte hiçbir anlaşmanın içerisinde olmadan kararlılıkla ön seçimden zaferle çıkacağımıza inancım tam. Kimseyi yarı yolda bırakmayacağımıza, Zonguldak için dertlenmeye, üretmeye ve çalışmaya devam edeceğiz. Tüm üyelerimize destekleri için teşekkür ediyorum.”

Editör: Haber Merkezi