Türkiye Hentbol Federasyonu Türkiye Erkekler Hentbol 1’nci Lige yükselme play-off maçlarını Sivas’ta oynanacak. Elcab Kablo Zonguldak Hentbol kulübü bugün gerçekleştirdiği Play off 2’inci maçını Van Öz Erden Spor kulübü ile gerçekleştirdi.

Van Öz Erden Spor Kulübünü 59-32 skor ile mağlup eden Elcab Kablo Zonguldak Hentbol Spor Kulübü, yarın Adana Sarıçam Belediye Spor Kulübü ile final maçını oynayacak.

Kulüp Başkanı Nejdet Tıskaoğlu, “O Kupa Zonguldak’a Gelecek” dedi.

Zonguldak Kömürspor: 4 - Adıyaman Futbol Kulübü: 1 Zonguldak Kömürspor: 4 - Adıyaman Futbol Kulübü: 1

Tıskaoğlu yaptığı açıklamada, “Elcab Kablo Zonguldak Hentbol Spor Kulübü takımımız, Van Öz Erden Hentbol Spor kulübünü 59-32 skor ile büyük bir farkla mağlup ederek şampiyonluk yolunda final maçına adını yazdırdı. Yarın oyacağımız Adana Sarıçam Belediye Spor Kulübü karşısında da müthiş bir performans sergileyerek kupayı Zonguldak’a getireceklerine inancım tamdır. Elcab Kablo Zonguldak Hentbol Spor Kulübü takımı olarak hedefimize son 1 kaldı.  Her zaman söylediğim gibi hedefimiz 1’nci lige yükselmek ve bu gururu Zonguldak olarak yaşamaktı. Salonun Aslanlarını ve teknik heyetimizi tebrik ediyorum” dedi.

Editör: Haber Merkezi