Önceki gün yazdığımız algısal alan başlıklı yazımıza eski AKP meclis üyesi yorum yapmış ve ‘ÖSA demek ki ne kadar büyük ki makamdan gittiği halde hala onu yazıyorsunuz’ demiş.

O konuda hemfikiriz!

Sabık Belediye Başkanının büyük olduğu konuları bizde kabul ediyoruz. O konularda onunla kimsenin yarışamayacağını da biliyoruz.

Mesela ilçe Başkanı nasıl görevden aldırılır?

Kimse ondan becerikli büyük olamaz.

Bu konuda master yapmıştır sabık başkan.

Siz bilmiyor olabilirsiniz bu konudaki maharetini İsterseniz Mustafa Çağlayan bir anlatsın size.

Bir diğeri hastalık ile uğraşan bir İl Başkanına nasıl kumpaslar kurularak görevden aldırılır?

Bunu da duymadıysanız  Zeki Tosun bi anlatsın size.

Vali nasıl şikayet edilir?

Çevre şehircilik müdürü nasıl şikayet edilir?

Emniyet Müdürü Ankara da şikayet edilip Zonguldak da yüzüne nasıl bakılır?

Tepeden bakma, kibir abidesi olma, karşındakini aşağılama gibi konularda da bir numaradır.

Bu konularda da emin olun büyüktür sabık Başkan.

Siz neden rahatsız oluyorsunuz? Pek anlayamadık ama hep yanında oturduğunuz için karşıdan bakıp göremedikleriniz olabilir. Yada görmek istemedikleriniz.

Belediye meclis üyeliğiniz süresince hiç söz alıp konuştunuz mu? Hiç söz alıp bir öneri getirdiniz mi? El kaldır indir üyeliği yapmak kolay tabi.

Köprünün hurdaları ve imar planlarının onaylanmasına el kaldırdınız.

Bugün 400 milyonla devraldığınız Belediyeyi 1.100 milyar borçla devrettiğiniz ortaya kondu. İlk kez borç Zonguldak Belediyesi binasına asıldı.

Her yeri devlet yaptı bir sürüde hibe para alındı. Nasıl oldu bu borç bir imam hatipli olarak hak konusunda içiniz rahat mı?

Bu büyüklük de elbette ÖSA eseri, siz haklısınız.

He siz istiyorsunuz bunlar oldu bitti artık kimse konuşmasın, her şeyin üstü kapansın nasıl olsa biz gittik sabık Başkan makamdan düştü karıştırmayın yazmayın.

O biraz zor gibi!

Belediye binasının 3. Katından 4. Katından bahsetmeyin, Ankara İmar ve buradaki ortaklarını karıştırmayın, Üniversitenin orada dolaşan makam arabasını hiç gündeme getirmeyin, kucağa oturtacağım söylemlerini unutun, hurdaları hiç anmayın, işte orası biraz sıkıntılı.

Rahatsız oluyorsanız kusura bakmayın rahatsızlık vermeye devam edeceğiz. Ne demişti büyük sabık başkanınız çekemeyenlere Kızılay sodası öneriyorum.

O kadar Büyük dediğiniz Başkanınızı dinleyin sizde…