Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık 19 Kasım’da yaşanan büyük afet sonrası esnaf ziyaretlerine bir yenisini ekledi. Başkan Yardımcıları ve Daire Müdürleri ile çarşı merkezinde esnaf ziyaretinde bulunarak “geçmiş olsun” dileğinde bulundu. Başkan Posbıyık, vatandaşlara alışverişlerini yerel esnaftan yapmaları çağrısını yeniledi.

YARALARI HEP BİRLİKTE SARMAYA ÇALIŞIYORUZ

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, 19 Kasım’da yaşanan büyük afet sonrası esnaf ziyaretlerine bir yenisini ekledi.  Esnaf ve vatandaşlarla sohbet eden Başkan Posbıyık, “Belediye olarak her zaman yanınızdayız. İlgili başkan yardımcılarım, müdürlerim hepsi burada, bizden talebiniz ne ise yerine getirmeye hazırız. 19 Kasım’da büyük bir afet yaşadık.  Ereğli tarihinin en büyük felaketini atlattı. Zarar gören vatandaşlarımız esnaflarımız oldu. Belediye olarak biz de büyük zarar yaşadık. Ereğli’yi yeniden imar etmeye ve yaraları hep birlikte sarmaya çalışıyoruz.

Polisin alkollü sürücüyle imtihanı Polisin alkollü sürücüyle imtihanı

ALIŞVERİŞLERİMİZİ YEREL ESNAFTAN YAPALIM

Ereğli halkına, hemşehrilerimize de seslenmek istiyorum; alış verişlerimizi yerel esnafımızdan yapalım onlara destek olalım” dedi.

Editör: Haber Merkezi