2. Zonguldak Genel Ticaret Fuarı'nda buluşalım... 2. Zonguldak Genel Ticaret Fuarı'nda buluşalım...

Tüm İşçi Emeklileri Dul ve Yetimleri Derneği Başkanı Mustafa Sarıoğlu, emeklilere yapılan zam sonrasında açıklamalarda buldu.

Tüm İşçi Emeklileri Dul ve Yetimleri Derneği Başkanı Mustafa Sarıoğlu, “Liderler memleketini, devletini bayrağını seven, milyonlarca emekliyi zorla sokağa çıkmasını mı istiyor? Çıkmayacağız. Ama sandıkta hesap soracağız”dedi.

Sarıoğlu açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

“Şiirler, pazarlara, marketlere gittiniz mi? Emeklilerin yediği gıda maddelerinden mesela peynirde, pirinçte, makarnada, soğanda, patateste, ıspanakta morunda, maydanozda, havuçta, zeytinde ve zeytinyağında bir fiyat düşüklüğü olduğu zaman bu tüfeği iki nokta doksana çıkardınız. Sizler de emeklere saygınız yok. Allah korkusu da mı yok? Birileri biz Milyonlarca emekliye cevap versin. Bizler bu verilen parayla nasıl doyuracağız? Bizlerden hangi yüzle oyunu isteyeceksiniz? Tüm siyasi liderlerin eee Zonguldak'tan, emeğin emeğinin başkentinden uyarıyorum. Liderler memleketini, devletini bayrağını seven, milyonlarca emekliyi zorla sokağa çıkmasını mı istiyor? Çıkmayacağız. Ama sandıkta hesap soracağız. Hakkımızı vermeyelim. Bizi aç bırakan perişan bırakan insanlara biz de sandıkta zor durumda bırakacağız diyorum”dedi.

Editör: Haber Merkezi