Memur-Sen Zonguldak İl Temsilciliği tarafından düzenlenen “sevgi, dostluk, kardeşlik” futsal turnuvası başladı.

Memur-Sen Zonguldak İl Temsilciliği tarafından düzenlenen “sevgi, dostluk, kardeşlik” futsal turnuvası kurumlar arasından çıkan 19 takımın katılımıyla Site Spor Salonunda başladı.

Sevgi, dostluk, kardeşlik futsal turnuvasının üyeler ile iş kolları arasındaki dayanışmayı ve kardeşliği artırmak amacıyla düzenlediklerini belirten Memur-Sen Zonguldak İl Temsilcisi Kamuran Aşkar, gazetecilere yaptığı açıklamada şunları söyledi:

 “Memur-Sen Zonguldak temsilciliği olarak üyelerimiz ve iş kollarımız arasındaki dayanışmayı ve kardeşliği artırmak amacıyla futsal futbol turnuvası düzenlemiş bulunuyoruz. Sendikacılığı üyelerine yakın olmak gören Memur-Sen bu kapsamda çeşitli iş kollarından oluşan 19 takımımızın katılımıyla bu futsal turnuvasını düzenlemiş bulunuyoruz. Sendikacılık kapsamında sadece ücret sendikacılığı değil hizmet sendikacılığı Memeur-Sen in olmazsa olmazıdır. Daha önce üyelerimize dönük ferdi kaza sigortası indirim antlaşmaları gibi sosyal etkinliklerin yanında bu yıl ilk defa bir futbol turnuvası düzenledik. Bundaki amacımızda tüm üyelerimiz arasında dostluk, kardeşlik, barış ve sevgiyi artırmaktır. Turnuvaya katılan 19 takımımızı turnuvanın şimdiden birincisi ilan ediyorum. İnanıyorum ki bu turnuva aramızdaki dayanışmayı artıracaktır. Bütün takımlarımıza başarılar diliyorum. 7 Mayıs tarihine kadar devam edecek turnuvamıza tüm üye ve hemşirelerimiz davet ediyoruz. Turnuvamızın açılış maçını yaptığımız Zonguldak’ın değerli basın mensuplarına ve tüm diğer basın mensubu arkadaşlarımıza desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum.”

Turnuvanın açılış maçı Memur-Sen Zonguldak şube başkanları ile Zonguldak Kent Merkezinde görev yapan basın mensupları arasında yapıldı.

Kamuran Aşkar, Mehmet Ali Kara, Sadettin Dede, Sedat Güngör, Muhammet Çatalçam, Hüseyin Ayyıldız’dan oluşan Memur-Sen Zonguldak Şube Müdürleri takımı, Emrah Keçeci, Gürkay Gündoğan, Seçkin Kırarslan, Selçuk Koçaklı, Cüneyt Özfidan ve Osman Sav’dan oluşan Basın Spor takımını 5-4 mağlup etti.

Editör: TE Bilisim