Harun Akın: Zonguldak bu maçın şike maçı olduğunu ortaya koymak için mücadele vermelidir... Harun Akın: Zonguldak bu maçın şike maçı olduğunu ortaya koymak için mücadele vermelidir...

Yerel seçimde % 50.73 oy oranına ulaşarak Afyonkarahisan Belediye Başkanı seçilen CHP’li Buru Köksal, görevi devraldıktan sonra yapılan aramada makam odasına yerleştirilmiş 4 kamera, 2 böcek bulundu.

Afyonkarahisar'ın yeni Belediye Başkanı CHP'li Burcu Köksal,  yaptığı paylaşımlarla gündem oldu. Köksal, açıklamasında,"Böcek taraması yaptırıyorum. Her yerde kamera, böcek var. Prizlerin altına koymuşlar.Belediyenin yaklaşık 1 milyar TL borcu var. Bankamatik memurlarını tespit ettik. Şuana kadar 15 kişi bu rakam 300'e yükselecek. Son 2 ayda 102 kişi işe alınmış çıkaracağız. Eski vekil danışmanı  belediyeden maaş alıyor kendisi ortada yok" diye konuştu.
 

Gözler yeni seçilen CHP’li Belediyelere çevrildi…

Gizli kamera yuvası haline gelen Afyonkarahisar Belediyesinin ardından gözler Zonguldak’ta CHP’nin AK Parti’den devraldığı Belediyelere çevrildi.

AK Parti döneminde sökülen T.C. tabelasını önceki gün geri takan CHP’li Zonguldak Belediye Başkanı Tahsin Erdem’in Zonguldak Belediyesi’nde kamera ve böcek taraması yapıp yapmayacağı merak konusu oldu.

Editör: Haber Merkezi