İYİ Parti yerel Yönetimler Başkanı Burak Akburak ve İYİ Parti Kadın Politikaları Bölge Sorumlusu Dr. Evrim Balbaloğlu’nun taciz iddialarına rağmen Gülüç Belediye Başkan Adayı olarak transfer ettikleri Gökhan Mustafa Demirtaş, krizi Genel Başkan Meral Akşener’e taşınıyor

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Ayşe Sucu, Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Ersin Beyaz ve Bölge Koordinatörü Adnan Sinan Çakıroğlu Cuma günü Zonguldak’a gelerek İl Başkanı Erdal Gülay, Merkez İlçe Başkanı Candemir Organ ve tüm İlçe Başkanları ile parti binasında toplantı düzenledi.

Zaman zaman tansiyonun yükseldiği toplantıda mağdur olan kadınların dava dosyasına ilişkin verdiği deliller de ele alındı.

Erkan Köse için kan bağış kampanyası düzenlenecek... Erkan Köse için kan bağış kampanyası düzenlenecek...

Erdal Gülay, karşı çıktı!

4 Genel Merkez Yöneticisine İYİ Parti İl Başkanı Erdal Gülay’ın Antalya’da yapılan toplantı çıkışında yaşananlarını anlattığı, Gökhan Demirtaş’ın elini kaldırmak zorunda kaldığını ancak kuvvetli delillerle tacizden yargılanan Gökhan Demirtaş’a karşı olduğunu söylediği ileri sürüldü.

5 Başkan, adaylığa itiraz etti!

Yapılan toplantıda İl Başkanı Erdal Gülay, Merkez İlçe Başkanı Candemir Ongan ile birlikte Kozlu, Devrek, Kilimli ve Gökçebey İlçe Başkanlarının Gökhan Demirtaş’ın adaylığına karşı çıktığı, Alaplı, Ereğli ve Çaycuma İlçe Başkanlarının ise Genel Merkezin vereceği karara bağlı kalacaklarını söylediler.

Editör: Haber Merkezi