Devrek Belediye Başkan Adayı Özcan Ulupınar, Devrek Cumhuriyet Meydanında düzenlediği mitingte konuştu. Ulupınar, “Yedikleri haramın hesabını verecekler” dedi.

 

MAKAMDAN ALDIĞI GÜÇLE MALA ÇÖKÜYOR!

Özcan Ulupınar yaptığı açıklamada, “Hayal kırıklığı yaşattı, ilk 6 ayda onun bu işi beceremediğini anladım, Devreklilerde anladı. Hizmet yok, diyalogda problem var, ama maalesef bunlar 3-5 kişi Belediyeyi adeta hortumladılar. Belediye borç batağında. Bir seyir terası var, o da şu anda kapalı. Ama ben bir çok Belediyeye gidiyorum neler yapılıyor neler! Belediyedeki çalışanlar cezaevinde, soruşturmalar devam ediyor. Devrekspor Kulübü’nde kayıp 2.5 Milyon lira var. Tüyü bitmedik yetimin hakkı var. Yakınlarına şirket kurdurdu. Kendisi ve yakınları sebepsiz zenginleşti. Bilirim, cepleri boştu, 2019’da şimdi Devrek’in sayılı zenginlerinden oldu. Sorun, evini aldığı kişiye evinin parasını ödemeyen bir kişi ve bu müteahhit para almaya gittiği zaman ona ruhsatlarıyla ilgili zorluk çıkartan bir belediye başkanı. Görevi kötüye kullanmak, Belediyeden aldığı güçle, makamdan aldığı güçle vatandaşın malına çökmek. Adam bağırıyor, adam mağdur, perişan! Ben bunları söylüyorum. Ben diyorum ki, ‘Sen 200 Milyon borcu nasıl yaptın? Ben diyorum ki, sen oturduğun evin parasını verdin mi? Ben diyorum ki, sen geçen ay işçilerin ikramiyesini ödedin mi? Sen Belediye imkanları seçim çalışmaları yapıyorsun, bu gün çocuklar için şenlik yapıyor, mahallelerde iftar yapıyor, kaç yıldır neden yapmadın? Belediyenin kasası tamamen boş, böyle giderse maaş veremez. Zaten esnaflara borçlarını ödeyemiyorlar” diye konuştu.

DEVREK’TE SAADET ZİNCİRİ KURDULAR!

Biz ateşten gömleği giymeye hazırız, biz bunun altından kalkarız. Allah’ın izniyle kalkarız, niyet hayır akıbet hayır. Allah’ta yardım eder, Bakanlıklarımızın imkanları, Belediyemizin imkanları var. Asla yalan söylemiyorum ama kendisi diyor ki, Ben attan inip eşeğe binmem demişim’ demedim, Devrek’te güvendiğim kişisin’ demişim demedim. Ben Zonguldak’a aday olmak istedim bu dönem olmadı, Sayın Cumhurbaşkanımız Devrek için elimi kaldırdı bende seve seve kabul ettim. Neden kabul ettim, Devrek’te bunlar bir saadet zinciri kurdular, Devrek küçük yer. Biz bunları tanıyoruz, ben yıllarca siyaset yaptım, nokta kadar bir yolsuzluğum yoktur, bir soruşturmam yoktur. Bu saadet zincirinden herkes nemalanıyor. Bunlar çok değil, sayıları çok değil. Ama bunların ortak özelliği çok açgözlüler, çok cesurlar. Onlardan bunun hesabını soracağım.

AKŞAM HAKARET ETTİKLERİNİ SABAH KUÇAKLIYOR!

Millet o kadar dertli ki, siz şehrül-eminsiniz, insanlarla diyaloğun yani insanların gönlüne girememiş, şehri imar edememiş, davranış bozukluğu olan bir arkadaş, bir psikopat bile ailesiyle oturan adama sataşmaz, bunu hiçbir erkek ailesiyle oturan adama bunu yapmaz. Bu gitti, onlara orada çok özür dilerim küfür etti. Arbede çıktı. Alkol sınırını aştığı zaman sosyal medyadan, telefondan mesaj yazıp hakaret eden birisi ama sabah görüyor kucaklıyor, davranış bozukluğu var. Dolasıyla vatandaşlar yaka silkiyor artık. Ben neden aday oldum, bu çalışsaydı, başarsaydı ben girmezdim. Burası küçük yer biz birbirimizin ayakkabı numarasını biliyoruz. İnsanlar beni yolda yürütmüyorlar.

Milletvekili Bozkurt, Şehit Doğukan Korkmaz'ın Mevlidine katıldı... Milletvekili Bozkurt, Şehit Doğukan Korkmaz'ın Mevlidine katıldı...

KENDİ KENDİNİ DEVİRDİ…

Taşın altına elini koy. 5 Tane aday adayımız vardı, ben onları destekleyecektim, onlarda bu seçimi alabilirlerdi fakat vatandaşlarımız bana dediler ki, “Senden başkası asla bunu deviremez. Ben buna asla katılmıyorum. Bu zaten kendi kendini devirdi. Allah ıslah etsin, Allah hidayet nasip etsin, onun normal şartlarda aday dahi olmaması lazım, olamaması lazım, sokaklara çıkamaması lazım.

AYİNESİ İŞTİR KİŞİNİN LAFA BAKILMAZ…

30’lu yaşlarda yaptık, bu yaşlarda çok daha iyisini yapacağız, bakın göreceksiniz, ustalık dönemimiz. Benim mahallemde inekler sokakta, köpekler sokakta, pitpul sokakta, kanalizasyon dereye akıyor benim mahallemde, sivri sinek var, yolum bozuk, bütün Devrek böyle. Biz Belediyeden ne isteriz? Bunları, alt yapıyı yapamayan bir Belediye, ama lafa gelince Belediyeciliğin kitabını yazmış. Çaydeğirmeni Belediyesini o kurmuş, lafla peynir gemisi yürümez. Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz.  

HUKUK ÖNÜNDE HESAP VERECEK

Her şey ortada. Yaptıklarını bütün Devrek biliyor, hukuk önünde hesap verecekler, Allah’a da hesap verecekler, Allah büyüktür iki gün sonra rekor oyla geleceğiz. İddiaya girerim. Bu zamana kadar AK Parti en yüksek oyu Devrek’ten aldı, tüm seçimlerde rakip partiden iki katına yakın oy alırdı, en yüksek oyu alacağız. En zoru ne biliyor musunuz? Mevcut Belediye Başkanından seçimi almaktır. Çünkü tüm Belediye imkanları ile son 15 günde çalıştığı gibi 5 sene çalışsaydı ben aday olmazdım.

ESNAFA CEZA, TEHDİT İŞÇİYE SÜRGÜN…

Son 15 günde muhteşem çalışıyorlar. Belediye İşçilerine baskı, müteahhitlere tehdit, yazık! Her gün birine hakaret yazık! Korku imparatorluğu, sokakta gördüğü herkese parmak sallıyor. Esnaflara ceza, tehdit, bir paylaşım yapılsa işçi hemen sürülüyor. Dolasıyla zulüm ile abat olunmaz, az kaldı. Seçimle senet günü çabuk gelir, gelmeyecek zannettiler.  Son 15 gün çok iyi çalıştılar itiraf ediyorum. Belediye imkanlarıyla seçim çalışması yapıyorlar, kasayı da boşalttılar. Yaptıkları yanlış bu yaptıkları yanlışın hesabını hukuk önünde verecekler.

Ulupunurrrr

Editör: Haber Merkezi