Cumhuriyet Halk Partisi Zonguldak Milletvekili Adayı Çiğdem Şekerci, seçim çalışmaları kapsamında Devrek'te çalışmalarını sürdürdü. Cumhuriyet Halk Partisi Devrek İlçe Örgütü ile birlikte Devrek'te vatandaşla buluşan Şekerci; partisi ve Muharrem İnce için oy istedi.

Devrek Merkez'de esnaf ve vatandaşı ziyaret eden Şekerci, daha sonra pazar yerine giderek yetiştirdiği ürünleri satan köylü kadınlarla tek tek sohbet etti. Sıcak ve samimi diyalogları ile hem pazarcıların sıkıntılarını dinleyen hem de onlara fikirlerini anlatan Şekerci, çalışmaların ardından Devrek İlçe örgütü ile seçim değerlendirmelerinde bulundu.

Son olarak Şekerci, Devrek’in tek kadın Muhtarı Necla Esen Ak’ı muhtarlıkta ziyaret etti.

Partililerin’den Devrek’te bir kadın muhtar olduğunu öğrenen Şekerci, muhtarlığa giderek İsmet Paşa Mahallesi Muhtarı Esen Ak’ı ziyaret ederken, kadınların temsiliyetlerinin önemli olduğunun ve kadın dayanışmasının öneminin altını çizdi.

Muhtar Esen Ak da Şekerci’nin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek kendisine başarılar diledi. Devrek’in en büyük mahallesinin kadın muhtarı, Şekerci’ye mahallesi hakkında bilgi verirken, 9700 seçmeni olan bu büyük mahallede ilk ve tek kadın muhtar olmanın ayrı bir sorumluluk olduğunu belirtti.

Editör: TE Bilisim