Ak Parti İlçe Başkanı Fatih Çakır Belediye Başkan Adayları ile ilgili açıklama yaptı.

AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır, İl Başkanı Zeki Tosun, AK Parti Zonguldak Milletvekilleri Polat Türkmen, Ahmet Çolakoğlu, Hamdi Uçar, Gülüç Belde Başkanı İsmail Yılmaz, Ormanlı Belde Başkanı İsmail Üstün, AK Parti Kandilli Belde Başkanı Yusuf Ziya Eryiğit, Zonguldak’ın diğer ilçe ve belde başkanları ile birlikte AK Parti Genel Merkezi’nde belediye başkan adaylıkları ile ilgili düzenlenen toplantıya katıldı.

AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır toplantıda belde başkan aday adaylarının masaya yatırıldığını açıkladı.

Çakır toplantıya ilişkin şu açıklamaları yaptı “Bu gün AK Parti genel merkezinde il başkanımız, milletvekillerimiz, İlçe ve belde başkanlarımızla bir değerlendirme toplantısı gerçekleştirdik. Belde belediye başkan adaylarımız masaya yatırıldı. Onlarla ilgili nihai kararı genel merkezimiz verecek. Beldelerimizle ilgili aslında büyük oranda her şey netleşti. Ereğli İlçe belediye başkan adaylığı gündeme gelmedi. Aldığımız bilgilere göre Ereğli'nin Cuma günü açıklanmasını bekliyorum. Ama tabi takdir büyüklerimizin. Önümüzdeki haftaya da kalabilir.”

Çakır ayrıca TBMM Eski başkanı ve Etik Kurulu Başkanı Köksal Toptan'a hem annesinin vefatı dolayısıyla taziye ve nezaket ziyareti gerçekleştirdiklerini hem de kendisiyle birçok konuda faydalı bir sohbet yaptıklarını söyledi AK Parti'de Gülüç Belediye Başkanlığı için Gökhan Demirtaş, Ormanlı Bayram Başol ve Kandilli' de ise Mustafa Güldalı'nın adaylığının netleştiği ifade edildi.

Editör: TE Bilisim