Milliyetçi Hareket Partisi Çaycuma İlçe teşkilatı 2024 yılında yapılacak Mahalli seçimlerde hiçbir adaylarının usulen çıkmadığını açıklaması manidar bulundu.

AK Parti Zonguldak Milletvekili Ahmet Çolakoğlu’nun önceki seçimde kendi adayına seçim kaybettirerek CHP’li Bülent Kantarcı’nın seçilmesinde etkin rol oynaması ve 2024 Mahalli seçimler için Çaycuma adayı konusunda uzlaşı ve ittifak aday üzerinde adım atmaması siyasi kulislerde tartışmalara neden olmuştu.

AK Parti-MHP ittifak adaylarının belirlenme çalışmaları öncesi  MHP Çaycuma İlçe teşkilatının “Adaylarımız usulen çıkmadı” açıklaması Milletvekili Ahmet Çolakoğlu’ndan yana duyulan rahatsızlık olarak yorumlandı.

MHP Çaycuma İlçe Yönetiminden yapılan açıklamada “Teşkilat olarak Çaycuma ilçe ve 5 belde aday adaylarımız başvurularını yaptı.

Çaycuma   : Semih AYDIN

Perşembe :  Fatih KARARMIŞ

Saltukova  :  Ersin AKSOY

Nebioğlu   :   Kenan ERMİŞ

Harun Akın'dan, Bülent Kantarcı'ya ziyaret... Harun Akın'dan, Bülent Kantarcı'ya ziyaret...

Filyos        :   Levent TÜYLÜ

Karapınar :   İbrahim DOĞAN

31 Mart 2023 Yerel seçimlerine hazırlanırken Teşķilat olarak çok yoğun bir hazırlık süreci geçiriyoruz. Teşkilatımızın aday adaylarının hedefleri yüksek ve seçim süreci netlik kazandığı zaman,

Milliyetçi Hareket Partisinin sahada en çok çalışan ve kazanmayı en çok isteyen duruşunu herkes çok net görecektir. Bu seçim bizim için tarihi bir önem taşımakta ve bölgenin geleceği bir kader seçimi niteliğindedir. Hiçbir adayımız usulen çıkmadı, Bölgelerinde iddialı ve kazanma inancı yüksek adaylar ile yoğun bir seçim sürecine hazırlığımız devam ediyor. Amacımız en az iki tane belediyeyi Milliyetçi Hareket Partisi Olarak kazanıp,

Tüm Belediye Meclislerinde Ülkücü hareketin temsilcilerinin olmasıdır. Çaycuma başta olmak üzere tüm aday adaylarımız için, Güçlü, toplumda karşılığı olan ve hizmete katkı sağlayacak Belediye Meclis Adayları konusunda yoğun çalışmalarımız devam ediyor. Hepimizin Ortak Sevdası Çaycuma

Çaycuma ve her beldemizin, hak ettiği hizmeti en iyi şekilde alabilmesi için, MHP'li belediyecilik anlayışı ile tanışma vakti gelmiştir” denildi.

Editör: Haber Merkezi