İktidar gücü ile yıllardır Genel Maden İş Sendikası’nda görev yaptıktan sonra dönemin İl Başkanı Hamdi Uçar’ın desteğiyle Beycuma Belde Belediye Başkanı olan Vural Kundakçıoğlu, şimdi de ağabeyi Şenol Kundakçıoğlu’nu İl Genel Meclis Üyeliği’ne taşımak için kolları sıvadı.
 

Kundakçıoğlu ailesine Milletvekili desteği!

İktidar olsaydık çay fiyatlarını 25 TL olarak açıklayacaktık... İktidar olsaydık çay fiyatlarını 25 TL olarak açıklayacaktık...

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “Teşkilatları ağabey, kardeş, akraba ve arkadaşlarınızdan oluşturmayın, İl ve İlçe Yönetim Kurulu üyelerini tabana yayın’ ikazına rağmen Belediye Başkanı Vural Kundakçıoğlu’nun ağabeyi olduğu için AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi yapılan Şenol Kundakçıoğlu, AK Parti Zonguldak Muammer Avcı’nın da desteği ile İl Genel Meclis Üyesi aday adayı olmuş ve bu görevinden istifa etmişti.

Başkan Vural Kundaçıoğlu, Milletvekili Avcı’nın da desteği ile ağabeyi Şenol Kundakçıoğlu’nu da İl Genel Meclis Üyesi yapmak amacıyla yoğun kulis çalışması sürdürmesi parti tabanında “AK Parti, Kundakçıoğlu ailesinin partisi oldu’ yorumlarına neden oldu.
 

Damadını torpille işe koydu!

Belediye Başkanı olduktan sonra beldede Büyük Baş Hayvan Çiftliği’ne başlayan AK Partili Beycuma Belediye Başkanı Vural Kundakçıoğlu, damadını torpille Zonguldak Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne kadrolu olarak aldırmış, kurumda karıştığı olayların ardından Kilimli İlçesi’nde görevlendirilerek olaylar örtbas edilmişti.
 

Kayınpederi uygunsuz vaziyette yakalandı!

Diğer taraftan Vural Kundakçıoğlu’nun kayınpederi Türkiye Emekli, Dul ve Yetimleri Derneği Zonguldak Şube Başkanı Mustafa Sarıoğlu ise sekteriyle makamda uygunsuz bir şekilde yakalanmış, sekreterin eşi tarafından konu mahkemeye taşınmıştı.

Editör: Haber Merkezi